VIDEO: Navid Afkarinin teloitus sai UFC-ottelijan järkyttymään – “En halua puhua mitään juuri nyt”

schedule 13 syyskuun 2020 - 15:20
person Joonas Eriksson

Navid Afkarinin teloitus sai Bobby Greenin järkyttymään, joka näkyi eilisessä ottelun jälkeisessä haastattelussa Las Vegasissa.

Iranilaisen painijan Navid Afkarin teloitus on järkyttänyt ympäri maailmaa viime päivinä. 27-vuotias ottelija sai kuolemantuomion Iranissa mielenosoituksen takia. Maan oikeuslaitos myös väittää, että Afkari murhasi vartijan vuonna 2018.

Lauantaina Las Vegasissa järjestetiin UFC-ilta, jossa Bobby Green otteli Alan Patrickia vastaan. Ottelun jälkeisessä haastattelussa toimittaja kysäisi jotain isosta puheenaiheesta, joka oli myös levinnyt Las Vegasiin.

Green oli täysin shokissa tapahtuneesta, eikä halunnut oikeastaan edes puhua ollenkaan.

– Joku menetti henkensä protestoinnin takia, se saa minut täysin sekaisin. Tapaus särki sydämeni, Green kertoi tuohtuneena.

– En halua puhua mitään juuri nyt. Tämä on niin surullista ja sekoitti kaiken. Toitte sen esiin hetki ennen ottelun alkua ja valtasi ajatukseni. En voi puhua nyt. Anteeksi.

Afkarin teloitusta yritti estää muun muassa USA:n presidentti Donal Trump ja Dana White. Lopulta mitään ei ollut tehtävissä ja Afkari teloitettiin hirttämällä lauantaina Iranissa.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord