VIDEO: Khabib ilmoitti UFC-uransa päättyneen – McGregorilta varsin hieno viesti!

schedule 25 lokakuun 2020 - 04:15
person Marko Ollonqvist

Khabib Nurmagomedov ilmoitti UFC-uransa päättyneen sen jälkeen, kun hän voitti UFC Fight Islandilla käydyssä ottelussa Justin Gaethjen.

29 ottelua, 29 voittoa.

Tämän komeammalla rekordilla sitä ei voi oikein uraansa lopettaa, joten vaikka Khabib Nurmagomedov on edelleen 32 vuoden iässä oman painoluokkansa haltija ja annettavaa riittäisi varmasti, päätös oli varmasti oikea.

Justin Gaethjea vastaan käytyyn otteluun oli todella vaikea venäläiselle. Hän menetti isänsä Abdulmanap Nurmagomedovin sydänleikkausta seuranneiden koronaviruksen aiheuttamien komplikaatioiden myötä heinäkuussa ja kolme viikkoa ennen ottelua hän mursi jalkansa, joutuen sairaalahoitoon.

Khabibilla ei käynyt kuitenkaan missään vaiheessa mielessäkään jättää ottelua väliin ja se kertoo hänestä äärimmäisen paljon urheilijana.

Kun Khabib ratkaisi ottelun Gaethjea vastaan toisessa erässä, nähtiin kehässä tunteellinen hetki, kun kaksikko puhui toisilleen.

Vaikka Khabibin ja UFC-tähti Conor McGregorin välit ovat kaukana hyvistä, irlantilainen reagoi kiistakumppaninsa lopettamispäätökseen varsin hienolla tavalla.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord