Nähdäänko UFC:ssä kaikkien aikojen ottelu? Khabib vielä kerran kehään?!

schedule 30 lokakuun 2020 - 02:27
person Marko Ollonqvist

Palaako uransa viime viikonloppuun päättänyt Khabib Nurmagomedov vielä kerran kehään, kuten UFC-pomo Dana White uskoo vakaasti?

Khabib Nurmagomedov otteli viime viikonloppuna MMA-uransa 29. ottelunsa ja samalla hän otti 29. voittonsa, kun hän päihitti Justin Gaethjen toisessa erässä.

Ottelun jälkeen venäläisottelija ilmoitti uransa olevan paketissa.

– Sille ei ole olemassa minkäänlaista mahdollisuutta, että palaisin takaisin ilman isääni, valmentajan uraa suunnitteleva Khabib, joka menetti isänsä kesällä, totesi ottelun tauottua.

– Puhuin äitini kanssa. Hän ei ymmärtänyt, miten pystyisin ottelemaan ilman isääni, mutta lupasin sen olevan viimeinen otteluni: jos annan sanani, minun on myös noudatettava sitä.

UFC-pomo Dana White uskoo kuitenkin vakaasti, että Khabib tullaan näkemään kehässä vielä yhden kerran, hakien uransa 30 voittoa.

– Olen keskustellut Khabibin sekä hänen leirinsä kanssa ja uskon hänen palaavan hakemaan voittosaraketta 30-0.

Mikäli Khabib todella palaa kehään, täytyy sen suurella todennäköisyydellä olla jotain spektaakkelimaista. Yhtenä vaihtoehtona pidetään Tony Fergusonia, jonka kanssa Khabibin ottelu on peruuntunut peräti viisi kertaa. Toinen vaihtoehto saattaisi olla puolestaan uusintaottelu Conor McGregorin kanssa, mutta venäläisellä ei välttämättä ole kiinnostusta lähteä uudelleen tuohon rumbaan mukaan.

Vaan mikä voisi olla vielä suurempi ottelu, kenties jopa UFC:n kaikkien aikojen ottelu?

Vuonna 2017 uransa lopettaneen George St-Pierren kohtaaminen, minkä media on nostanut yhdeksi vaihtoehdoista – siitäkin huolimatta, että kahdessa eri painoluokassa mestaruuden voittanut St-Pierre otteli urallaan keski- ja välisarjoissa, kun taas Khabib oli kevytsarjan ottelija – saattaisi hyvinkin tuoda Khabibin vielä kerran takaisin kehään. 39-vuotias St-Pierre voitti urallaan 28 käymästään ottelusta 26, hän kuuluu UFC:n Hall of Fameen ja yleisesti ottaen häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen UFC-ottelijoista.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord