Nurmagomedovilta järjetön kehotus tuoreista koronaohjeista; UFC-tähden mukaan hän ei ollenkaan liputa koronamaskin käyttöä.

Nurmagomedovilta järjetön kehotus koronaohjeista – “Parempi, jos et käytä maskia lainkaan”

Nurmagomedovilta järjetön kehotus tuoreista koronaohjeista; UFC-tähden mukaan hän ei ollenkaan liputa koronamaskin käyttöä.

Vapaaottelija Khabib Nurmagomedov antoi melkoisen mielipiteen tuoreessa Instagram-postauksessaan, jossa hän kehottaa ihmisiä toimimaan täysin päinvastoin kuin koronaohjeistuksissa sanotaan.

– Joskus sinun täytyy vain olla oma itsesi ja vielä parempi, jos et käytä maskia lainkaan, Nurmagomedov kirjoitti 21 miljoonaalle seuraajalle.

[vihjeet]

Ristiriitaisen tilanteesta tekee se, että Khabib Nurmagomedovin isä menehtyi koronavirusdiagnoosin jälkeiseen sydänkohtaukseen. Hän on myös suitsuttanut julkisesti koronan kiistäjiä alkukesästä.

UFC-uransa aikana Habib Nurmagomedov on otellut 28 kertaa, joista hän on aina lähtenyt voittajana pois. Seuraavan kerran venäläistähti nähdään kehässä 24. lokakuuta, kun hän kohtaa UFC 254 -illassa amerikkalaisen Justin Gaethjen.

https://www.instagram.com/p/CF9MyDNMKnP/

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord