Ranskan avoimien kaaviot arvottu – Ruusuvuorella mahtava arpaonni!

schedule 25 syyskuun 2020 - 18:38
person Joonas Eriksson

Emil Ruusuvuorella mahtava arpaonni Ranskan avoimien kaavioiden arvonnassa. Suomalaispelaaja kohtaa karsinnoista selvinneen pelaajan.

Ranskan avoimet järjestetään normaalisti alkukesästä, mutta poikkeustilanteen vuoksi yksi vuoden Grand Slam -turnauksista järjestetään nyt. Miesten pääsarjassa on mukana suomalaisväriä, kun Emil Ruusuvuori astelee massakentille maailmanlistan sadan parhaan joukossa.

Suomalaispelaaja vältti vaikean vastustajan ensimmäisellä kierroksella, kun arvontakone valitsi Ruusuvuoren vastustajaksi karsinnoista turnaukseen selvinneen Benjamin Bonzin. Bonz on ATP-listan sijalla 225, kun puolestaan Ruusuvuori on 92:s.

Ruusuvuoren ja Bonzin kohtaaminen käydään ensi viikon maanantaina kello 12.00.

Seuraavalla kierroksella vastus kovenee todenteolla. Vastaan astelee Janik Sinnerin ja David Goffinin välisen ottelun voittaja. Goffin on ATP-listan sijalla 12.

Massaturnauksen ensimmäisellä kierroksella nähdään jo todella mielenkiintoisia otteluita, kun peräti Grand Slam -voittajaa kohtaavat toisensa. Loukkaantumisista kärsinyt Andy Murray kohtaa Stan Wawrinkan ja Dominic Thiem puolestaan Marin Cilicin.

Pääset tutustumaan Ranskan avointen kaavioihin tästä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord