Novak Djokovic täysin ylivoimaiseen voittoon Australian Openin finaalissa

schedule 21 helmikuun 2021 - 13:22
person Joel Sallinen

Serbian Novak Djokovic kukisti Venäjän Daniil Medvedevin Australian Avoimet -turnauksen finaalissa suoraan lukemin 3-0 (7-5, 6-2, 6-2). Kyseessä oli Djokovicin jo yhdeksäs voitto Australian Avoimista. Voitto nosti Djokovicin Grand Slam -tittelien määrän oli jo kahdeksaantoista. Maailmanlistan ykkönen vei ottelua alusta loppuun. Ensimmäisessä erässä Djokovic mursi jo ensimmäisen venäläisen syöttövuoron, mutta joutui hetken päästä taipumaan omalla syöttövuorollaan. Hän kuitenkin mursi Medvedevin erän viimeisen syöttövuoron ja nappasi ensimmäisen setin nimiinsä.

Vaikka Medvedev aloitti toisen erän heti murtamalla serbin syötön, ei hän tämän jälkeen pystynyt ottelussa voittamaan omia syöttövuorojaan kuin kolmesti. Finaalista odotettiin reilusti tasaisempaa. Pelaajat olivat edellisen kerran kohdanneet viime vuoden marraskuussa ATP:n finaaliturnauksessa ja tuolloin venäläinen oli ottelussa parempi lukemin 2-0. Medvedev lopulta voitti tuon kyseisen turnauksen.

Djokovic kärsi turnauksen alkuvaiheissa vatsalihasvammasta ja hän näytti ajoittain todella tuskaiselta lyönneissään. Vamma kuitenkaan ilmeisesti ei ollut yhtä vakava kuin luultu, sillä se tuntui paranevan turnauksen edetessä. Kolmessa viimeisessä ottelussa serbi hävisi vain yhden setin.

Kuva: Twitter @josemorgado

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord