VIDEOT: Leikki kaukana! Mike Tyson tuli kehään tosissaan ja dominoi

schedule 29 marraskuu 2020 - 07:30
person Marko Ollonqvist

Mike Tyson tuli kehään tosissaan ottelussa Roy Jones Jr.:a vastaan ja laittoi pystyyn ylivertaisen näytöksen lähinnä sitomaan keskinyttä vastustajaa vastaan.

Arvostelutuomareina ottelussa toimivat etänä kolme entistä mestaria, muun muassa Sugar Ray Leonard, ja heille oli luotu hieman erilaiset arvostelukategoriat, joihin kuuluivat muun muassa urheiluhenki ja dominoiva tyyli.

Ottelussa ei julistettu virallista voittajaa, mutta tuomareiden tehtävänä oli kuitenkin päättää nimellinen voittaja: niin ei kuitenkaan käynyt, vaan tuomarit tuomitsivat ottelun ratkaisemattomaksi.

54-vuotias legenda osoitti olevansa huippukunnossa ja tulleensa ottelemaan tosissaan, kun taas Jones Jr. oli nopeasti väsynyt ja pyrki vain sitomaan.

1. erä:

Mike Tyson lähtee hakemaan heti isoa iskua ja osuu useamman kerran maukkaasti vartaloon, Jones Jr.:n pyrkiessä väistelemään. Leikki oli kaukana – kun Jones Jr. pyrki sitomaan, Tyson iski kylkiin.

Tyson vei ehdottomasti erän, Jones Jr.:n pyrkiessä vain sitomaan. Kaiken kukkuraksi Jones Jr. oli selkeästi väsyneempi erän jälkeen.

2. erä:

Tyson pyrki jälleen heti alkuun iskemään, kun taas Jones Jr.:lla ei ollut juurikaan haluja otella, vaan ainoastaan sitoa. Kaiken kaikkiaan Jones Jr. vaikutti jopa pelokkaalta kehässä.

Monet uskoivat Jones Jr.:n pystyvän hyödyntämään ottelussa nopeuttaan ja kenties parempaa kuntoaan, mutta totuus vaikutti ainakin tässä vaiheessa toiselta. Erän loppuun Tyson sai perille muutaman maukkaan vartaloiskun köysien läheisyydessä, Jones Jr. aiemmin erän aikana yhden maukkaan suoran kasvoihin.

3. erä:

Henki on jälleen sama: Tyson tulee päälle, Jones Jr. pyrkii vain sitomaan ja todella paljon. Jones Jr. puuskuttaa todella pahasti, Tysonilla riittää virtaa todella paljon.

Jones Jr. sai kaksi nopeaa lyöntiä perille Tysonin tullessa kohti. Harmillista tässä on se, että Tyson haluaa otella – Jones Jr. ainoastaan sitomaan ja suojelemaan itseään.

4. erä:

Tyson hyökkää jälleen päälle kuin nuorenamiehenä, mutta Jones Jr. nappaa heti sidontaan. Jones Jr. pystyy kuitenkin saamaan joitain kevyitä lyöntejä perille eli aktiivivuosilta tuttua nopeutta löytyy vielä ainakin joissain määrin.

Tyson saa erän loppuun kaksi maukasta vartaloiskua perille. Tyson iskee koko ajan kylkiin sidonnassa ollessaan.

Tyson ei puuskuta erän jälkeen tippaakaan, Jones Jr. todella voimakkaasti.

5. erä:

Tyson iskee päälle tuplavasemmalla ja sen jälkeen osuu perään vielä vartaloon. Jones Jr. ei saa heti alkuun haluamaansa sidontaa ja Tyson saa iskuja perille. Jones Jr. osuu muutamalla nopealla hieman ennen erän puoliväliä, mutta sitoo jälleen perään.

Tyson iskee todella painavan vasemman koukun Jones Jr.:n kasvoihin. Kehässä on yksi nyrkkeilijä ja yksi näytösnyrkkeilijä. Tyson saa aivan erän loppuun monta lyöntiä putkeen perille, joista yksi osuu hieman Jones Jr.:n takaraivon alueelle.

6. erä:

Erän alku on sitomista, mutta puolivälin jälkeen Tyson saa muutaman napakan iskun perille väsyneeseen Jones Jr.:ään. Jones Jr. vaikuttaa lähinnä siltä, että hänen mielestään ottelu voisi olla jo paketissa.

7. erä:

Hengästynyt ja väsynyt Jones Jr. huoppuu penkiltään takaisin ottelemaan. Jones Jr. yrittää osua nopeilla lyönneillään, mutta ne eivät osu. Tyson sen sijaan osuu pari kertaa vartaloon ja lähestulkoon heti perään myös kasvojen alueelle.

Jones Jr. pyrkii jatkamaan sidontaansa ja yrittää tehdä tästä nyrkkeilyottelusta lähinnä painiottelun. Tyson iskee kylkiin sidonnassa ja pommittaa aina mahdollisuuden saatuaan vartaloon.

8. erä:

Tyson yrittää jälleen tulla ryminällä eteenpäin, mutta Jones Jr. sitoo. Molemmat saavat iskuja perille. Erän jälkimmäisellä puoliskolla Tyson saa jälleen pari maukasta iskua perille Jones Jr.:n vartaloon.

Tyson kytsuu Jones Jr.:ää erän loppupuolella vielä luokseen, päästäkseen ottelemaan, ja saa yhden iskun perille, vaikka Jones Jr. jättää vastaamatta kutsuun.

Lopputulos:

Tuomarit päätyivät antamaan tuomioksi tasapelin eli ratkaisemattoman, joskin Tyson oli päivänselvä voittaja.

Tässä vielä videoita:

Tässä vielä ottelu kokonaisuudessaan:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord