Mike Tysonilta jälleen huima treenivideo: 53-vuotias "Iron Mike" on suorastaan häkellyttävässä iskussa.

VIDEO: Mike Tysonilta jälleen huima treenivideo – uskomatonta tykitystä!

Paluuseensa nyrkkeilykehään valmistautuvalta Mike Tysonilta tuli jälleen ulos huima treenivideo: 53-vuotias yhdysvaltalainen on mielettömässä kunnossa.

Kun katsoo kuluvan kuun viimeisenä päivänä 54 vuotta täyttävän Mike Tysonin videoita hänen nykykunnostaan, on hänen nopeutensa ja iskuvoiman osalta lähestulkoon mahdotonta tajuta, että hän todella on jo reippaasti yli viisikymppinen; Tysonin tekeminen on nimittäin niin vaikuttavaa, että monia nykypäivän raskaansarjan nyrkkeilijöitä saattaisi jopa hieman pelottaa hypätä hänen kanssaan kehään.

Tyson tulee palaamaan kehään 15 vuoden tauon jälkeen hyväntekeväisyyden merkeissä ja päivä päivältä näyttää enemmän siltä, että hänen vastustajakseen tulisi astella jonkun muun kuin Evander Holyfieldin, jota pidetään kaikkein potentiaalisimpana vastustajana. Toki myös Holyfield on kovassa kunnossa ikäisekseen, mutta hän on valovuosia Tysonia perässä.

[vihjeet]

Kaikkien aikojen nuorimpana nyrkkeilijänä raskaansarjan maailmanmestariksi aikanaan noussut Tyson on julkaissut viimeisen puolentoista kuukauden aikana useita videoita treeneistään ja ne ovat olleet häkellyttävää katseltavaa.

Tyson voitti aktiiviurallaan 50 ottelua, joista 44 tuli tyrmäyksellä; nuo samat vahvuudet, joihin tyrmäykset perustuivat, ovat edelleen tallella ja hänen tuleva vastustaja – tai kenties vastustajat – tulee miettiä tarkasti, ettei jälki kehässä käy turhan rumaksi, sillä on vaikea uskoa, että Tyson kykenisi hypätä takaisin nyrkkeilykehään vain niin sanotusti läpsyttelemään.

Tässä Tysonin tuorein videokollaasi treeneistä:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Training smarter every day. @smartcups SmartCups.com

Henkilön Mike Tyson (@miketyson) jakama julkaisu

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord