Tyson Furyn promoottori Bob Arum: Seuraava vastus on Helenius tai Ruiz

schedule 29 joulukuun 2021 - 10:52
person Joel Sallinen

Robert Helenius on mahdollisesti saamassa ottelun Tyson Furya vastaan maaliskuussa. Ottelussa todennäköisesti ei ole Furyn WBC-vyö keskellä, sillä Dillian Whyte on viemässä titteliottelua välimieskäsittelyyn. Toinen vaihtoehto Furyn vastustajaksi on Andy Ruiz jr., joka otteli aiemmin kahdesti Anthony Joshuaa vastaan. Ruiz vei Joshuan vyöt hetkellisesti, mutta Joshua voitti uusinnan.

Furyn vastus riippuu täysin ottelupaikasta. Furyn toinen promoottori Frank Warren, joka hoitaa miehen brittiotteluita, haluaisi Furyn ottelevan Manchesterissa. Fury on edellisen kerran otellut yli kolme vuotta sitten kotimaassaan. Vastaavasti Bob Arum haluaisi Furyn ottelevan Vegasissa, sillä Wilder-trilogian aikana britti-iskijä keräsi suuren määrän yhdysvaltalaisia faneja ja siitä olisi hyvä vielä lypsää.

Tyson Fury ei ole hävinnyt urallaan vielä kertaakaan. 32 ottelusta hän on voittanut kaikki paitsi ensimmäisen Wilder-ottelun, joka päättyi ratkaisemattomana. Helenius on vastaavasti hävinnyt 34 ottelustaan vain kolme. Heleniuksen osakkeita nyrkkeilyn raskaassa sarjassa nosti huimasti kaksi perättäistä tyrmäystä Adam Kownackista, joka oli ennen Heleniuksen kohtaamista yksi lupaavimmista nousevista iskijöistä.

iFL TV:lle antamassaan haastattelussa kohdassa 6:45 Bob Arum kertoo Furyn seuraavat mahdolliset vastustajat.

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord