Tyson Furyn ja Anthony Joshuan nyrkkeilykohtaaminen tapahtuu!

schedule 3 maaliskuun 2021 - 19:41
person Joel Sallinen

Anthony Joshua ja Tyson Fury ovat sopineet raskaansarjan mestaruusvöiden yhdistymisottelusta promoottori Bob Arumin mukaan. Arum antoi haastattelun  iFL TVlle. Kyseessä tulee olemaan brittihistorian, ellei yksi nyrkkeilyhistorian suurimmista nyrkkeilyotteluista. Fury on tällä hetkellä WBC-liiton raskaansarjan mestari ja Joshua pitää IBF-, WBO- ja WBA-liittojen raskaansarjan titteleitä. Kyseessä on historian ensimmäinen kerta, kun kaikki neljä vyötä ovat ottelun panoksena!

Joshua voitti edellisessä ottelussa Kubrat Pulevin ja Tyson Fury voitti kahdesti Dentoay Wilderin. Fury ei ole urallaan hävinnyt vielä yhtään ottelua ja hän riisti Joshualla olevat vyöt Wladimir Klitschkolta vuonna 2015. Huumeet ja mielenterveysongelmat veivät kuitenkin Furyn pois nyrkkeilykehistä ja vyöt vapautuivat. Joshua voitti vyöt juurikin Klitschkolta, mutta onnistui häviämään ne kertaalleen Andy Ruiz Juniorille.

Brittiottelusta on puhuttu jo pitkään, mutta sen toteutumista on epäilty.

Vielä ei ole tiedossa huippuottelun päivämäärä, eikä järjestyspaikka. Korona tulee hankaloittamaan tapahtuman järjestämistä.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord