Mira Potkoselle pronssia – Ferreira liian kova pala välierissä

schedule 5 elokuun 2021 - 08:39
person Joel Sallinen

Mira Potkonen kärsi tappion Olympialaisten nyrkkeilyn välierissä. Hallitseva maailmanmestari Beatriz Ferreira oli läpi ottelun parempi iskijä. Potkonen aloitti ottelun aktiivisesti, mutta brasilialainen kesti ensimmäisen erän rynnistyksen.

Toisesta erästä eteenpäin ottelu oli brasilialaisen näytöstä. Ferreira sai neljältä tuomarilta täydet 30 pistettä. Vain bulgarialainen Mariya Kavaklieva tuomitsi toisen erän Potkoselle 10-9 pistein. Näin ollen Ferreira voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä 5-0.

Ferreira kohtaa 60-kiloisten sarjan finaalissa Irlannin Kellie Anne Harringtonin, joka voitti oman välieränsä hajaäänin 3-2 Thaimaan Sudaporn Seesondeen.

Tunteikkaassa lehdistötilaisuudessa pettynyt Potkonen kertoi, että enemmän oli otettavissa irti ja valitettavasti hän ei pystynyt toteuttamaan täysin ottelusuunnitelmaansa. Kaikki jätettiin kehään ja tiedossa ei ole, mitä huomenna tehdään.

Pronssi oli Mira Potkoselle toinen Olympialaisissa. Urallaan Potkonen nappasi peräti seitsemän arvokisamitalia. 40-vuotias Tampereen Voimailuseuran nyrkkeilijä päätti ainakin  olympiauransa tähän otteluun.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord