Mike Tyson säästää noin 40 000 dollaria kuukaudessa, sillä hän on lopettanut melkein kokonaan kannabiksen harjoittelun ajaksi.

Huippu-uutisia! Mike Tysonin paluuottelusta ei tarvitse maksaa ylimääräistä

Mike Tysonin odotetusta paluuottelusta Roy Jones Jr.:a vastaan ei tarvitse maksaa ylimääräistä, vaan se kuuluu Viaplay Total -paketin tarjontaan.

Mikäli sinä olet päässyt todistamaan Mike Tysonin vuosia nyrkkeilyn raskaansarjan huipulla, kuulut todennäköisesti siihen kerhoon, jotka odottavat Iron Miken paluuta kehään vesi kielellä.

Tuo paluu tapahtuu tarkalleen ottaen sunnuntaina 29. marraskuuta, kello 03:00 Suomen aikaa, eli hyvin tarkalleen viikon päästä.

Monesti isojen nyrkkeilyotteluiden kohdalla käytössä on niin sanotty pay-per-view-systeemi eli riippumatta siitä, omistatko jonkin kanavapaketin tai et, joudut joka tapauksessa maksaa nähdäksesi ottelun. Näin voisi olla enemmän kuin hyvin myös Tysonin paluuottelun kohdalla, mutta näin ei onneksi ole, vaan kyseinen nyrkkeilymatsi kuuluu Viaplay Totalin tarjontaan. Joudut siis toki hankkia paketin, mikäli sinulla ei sellaista vielä ole, mutta et joudu maksaa paketin kuukausihinnan päälle mitään.

Viaplay-palvelun omistavan Nordic Entertainment Groupin tiedotteessa itse ottelua käytiin läpi seuraavasti, Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalinin toimesta:

“Nyrkkeilyhistorian yksi värikkäimmistä persoonista on ehdottomasti Iron Mike Tyson, jonka kehän ulkopuolinen elämä on ollut vähintään yhtä vivahteikas, kuin kehäköysien sisäpuoliset tapahtumat. Vaatii hupputaitoa tienata nyrkkeillen 400 miljoonaa dollaria, mutta pitää olla myös aika mestari pystyäkseen tuhlaamaan ne kaikki. Nyt 54-vuotias Rauta-Mike, kohtaa 51-vuotiaan Roy Jones Juniorin näytösottelussa. Yli 75 tyrmäysprosentin omaava Tyson on ollut pois kilpakehästä 15 vuotta ja vastassa on 90-luvun parhaana pidetty neljän eri painoluokan maailmanmestari Jones Jr, joka oli aktiivi vielä parivuotta sitten. Onhan Tyson toki sanonut, että ”monilla on suunnitelma, ennen kuin heitä lyödään naamaan.” Toivottavasti ikonit ovat vireessä ja toivotaan että, kehätuomari sallii reippaan ottelun, meidän kaikkien nyrkkeilynystävien iloksi.”

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord