Mike Tyson hylkäsi 20 miljoonan dollarin tarjouksen: yhdysvaltalaisnyrkkeilylegenda on herättänyt valtavasti mielenkiintoa.

Mike Tyson hylkäsi 20 miljoonan dollarin tarjouksen – “aseina” paljaat nyrkit!

Paluuta nyrkkeilykehään suunnitteleva Mike Tyson ei innostunut paljain nyrkein ottelemisesta ja hylkäsi sen myötä 20 miljoonan dollarin tarjouksen.

Mike Tysonin paluu nyrkkeilykehään tulee tapahtumaan jossain vaiheessa, hyväntekeväisyyden muodossa. Nyrkkeilylegenda on julkaissut pitkin kevättä ja kesää uskomattomia videoita nykykunnostaan, ilmoitettuaan paluuaikeistaan.

Tysonin uskotaan ottelevan useamman kuin yhden ottelun, mutta vastustajan tai vastustajien nimet ovat vielä auki. 54-vuotiaan yhdysvaltalaisen uskotaan kohtaavan ainakin Evander Holyfieldin ja muita vaihtoehtoja ovat muun muassa Lennox Lewis, Riddick Bowe ja jopa Tyson Fury.

Tyson on saanut mitä erilaisimpia tarjouksia, mutta hän on pitänyt kiinni siitä, että paluu tulee tapahtumaan nimenomaan nyrkkeilykehässä ja lajina tulee olemaan nimenomaan nyrkkeily, mikä on äärimmäisen kunnioitettavaa, sillä Tysonin kerrotaan saaneen jopa 20 miljoonan dollarin tarjouksen paljain nyrkein ottelemisesta.

[vihjeet]

BKFC:n eli Bare Knuckle Fightning Championshipin presidenttinä toimiva David Feldman kertoo yrittäneensä puhua Tysonia ympäri kahteen eri otteeseen, mutta Tyson on pitänyt päätöksestään kiinni.

– Me tarjosimme Mikelle 20 miljoonaa dollaria ja siihen vielä lisäjuttuja päälle, mutta hän hylkäsi tarjouksen, Feldman paljasti Ring Magazinelle.

– Kuka tietää, mitä Mike Tysonin kohdalla tapahtuu. Hänen edustajat sanoivat, että Mike ottelee jo heinäkuussa, mutta sitten he sanoivatkin sen tapahtuvan elokuussa, joten kuka tietää, mitä tässä tulee tapahtumaan.

Tyson on julkaissut treeneistään useita videoita. Hän on harjoitellut MMA-guru Rafael Cordeiron opissa ja Tyson on pelottavan kovassa kunnossa, eikä pelkästään ikäisekseen.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord