Mike Tyson pelkää Evander Holyfieldia, väittää sisäpiirin lähde.

Lähde väittää: Mike Tyson pelkää Evander Holyfieldin kohtaamista!

Nimettömänä pysyttelevä lähde kertoi TMZ:n haastattelussa uskovansa, että Mike Tyson pelkää Evander Holyfieldia ja siksi välttelee entisen kiistakumppaninsa kohtaamista.

Kun Mike Tyson ilmoitti paluustaan kehään ja entinen kiistakumppani Evander Holyfield tuli ulos samanlaisten uutisten kanssa, uskottiin heidän kohtaavan toisensa kehässä; molemmat ottelijat, kun kertoivat olevansa valmiita siihen.

Toistaiseksi näiltä osin on kuitenkin ollut hiljaista. Tyson tulee ottelemaan myöhemmin tässä kuussa Ray Jones Jr.:ää vastaan, kun taas Holyfield ei ole löytänyt itselleen vastustajaa.

Kun sekä Tyson että Holyfield ovat julkaisseet omia harjoitusvideoitaan, moni on suoranaisesti pelännyt Holyfieldin puolesta. Nyt kuitenkin nimettömänä pysyttelevä sisäpiirin lähde väittää, että Tyson on ottelijoista se, joka on peloissaan, ja sen takia ottelua ei ole saatu sovittua useista yrityksistä huolimatta.

[vihjeet]

– Tässä kohtaa kyse ei ole enää edes rahasta, vaan luulen, että Tyson pelkää. Me olemme tehneet heille monta tarjousta, sillä Tyson vs. Holyfield on ottelu, jonka tulisi ehdottomasti toteutua.

Tyson itse kuitenkin tyrmäsi nämä puheet. Hän on suunnitellut lähestulkoon alusta alkaen useamman ottelijan kohtaamista ja siten Holyfieldin kohtaaminen on täysin mahdollista.

– Se on ehdottomasti ottelu, jonka voimme toteuttaa, mikäli ihmiset haluavat sitä. Mikäli se on riittävän pragmaattista, rakastaisin toteuttaa sen.

54-vuotias Tyson ja 51-vuotias Jones Jr. kohtaavat toisensa marraskuun 28. päivänä, Staples Centerissä, Los Angelesissa. Kaksikosta Tyson otteli urallaan 56 ottelua, joista hän voitti 50 ja niistä 44 tyrmäyksellä. Jones Jr. puolestaan hyppäsi aktiiviurallaan kehään 75 kertaa ja hän voitti näistä otteluista 66, joista 47 tyrmäyksellä.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord