Deontay Wilder voitti välimiesmenettelyn – Tyson Furyn kohdattava hänet ennen 15. syyskuuta

schedule 18 toukokuun 2021 - 12:03
person Joel Sallinen

Alunperin trilogiaksi tarkoitettu Deontay Wilderin ja Tyson Furyn ottelu näyttää kuitenkin tapahtuvan. Nyrkkeilijöiden edellinen ottelu käytiin yli vuosi sitten helmikuussa 2020. Koska kolmannen ottelun järjestäminen venyi, päätti Fury ettei hän kunnioita alkuperäistä sopimusta kolmannesta ottelusta. Wilder vei sopimuksen välimiesmenettelyyn ja voitti tapauksen. Välimiesmenettelyn hoitanut entinen oikeuden tuomari Daniel Weinstein eväsi Wilderiltä korvaukset, mutta antoi mahdollisuuden ottelun siirtämiselle. Tässä tapauksessa Wilder kuittaisi suuren summan rahaa.

Furyn Yhdysvaltojen promoottori Bob Arum kertoi, etteivät he aio maksaa Wilderille.

– Me emme ole maksamassa Wilderille sivuun astumisesta. On vain parempi hankkiutua hänestä eroon ja jatkaa omaa matkaamme. Me voimme siirtää Fury-Joshua ottelun marraskuulle tai joulukuulle.

Arum kertoi myös Top Rankin varanneen Allegiant Stadiumin Las Vegasissa Fury-Wilder -ottelulle 24.7. Välimiesmenettelyn mukaan takaraja ottelulle on 15. syyskuuta 2021.

Sunnuntai-iltana Tyson Fury ilmoitti ottelevansa elokuussa Anthony Joshuaa vastaan. Fanit ovat ihmetelleet Joshuan hiljaisuutta ottelua koskien. Syynä oli juurikin välimiesmenettely. Jos Furyn leiri ei maksa Wilderiä pois tieltä, voi historiallinen ottelu jäädä tapahtumatta. Furyn ja Wilderin ottelussa panoksena on WBC-liiton raskaan sarjan mestaruusvyö. Fury voi hävitä ottelun, jolloin vöiden yhdistyminen jää haaveeksi britti-iskijöiden tapaamisessa.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord