VIDEO: Onko tässä Vuoden urheilukuva? LeBron Jamesilta mieletön donkki

schedule 7 helmikuun 2020 - 08:36
person Marko Ollonqvist

LeBron Jamesilta nähtiin mieletön donkki ottelussa Houston Rocketsia vastaan: NBA:n siitä Instagram-tilillään julkaisema kuva on kenties Vuoden urheilukuva.

Los Angeles Lakersin ja Houston Rocketsin välisessä Läntisen konferenssin kärkipään kohtaamisessa kokonaiskuvaa katsottaessan show’n varasti vierasjoukkue Rocketsin Russell Westbrook, joka johdatti 41 pisteellään joukkueensa 121-111-voittoon.

Päähuomion varasti kuitenkin Lakers-tähti LeBron Jamesin kertakaikkisen uskomaton donkki ja täysin ansaitusti: suoritus oli suorastaan taivaallinen ja se sai koko koripallomaailman repeämään liitoksistaan.

Tilanne syntyi, kun Danny Green katkaisi Rocketsin syötön, pallo päätyi Avery Bradleylle ja tämä vapautti – varsin epäitsekkäästi – Jamesin iskemään pallon korisukkaan täydellisessä yksinäisyydessä.

James heitti ottelussa 18 pistettä, repi yhdeksän levypalloa ja jakoi huimat 15 koriin johtanutta syöttöä. Lakers-pelaajista häntä enemmän pisteitä teki Anthony Davis, jonka vastaava saldo oli 32 pistettä, 13 levypalloa ja kolme koriin johtanutta syöttöä.

Vierasjoukkue Rocketsin suurin tähti, James Harden, ei ollut ottelussa kovinkaan kummoisella pelituulella: hän teki ainoastaan 14 pistettä, otti seitsemän levypalloa ja antoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä.

Vaikka Lakers on hävinnyt viimeisistä viidestä ottelustaan kolme, johtaa se Läntistä konferenssia voittoprosentilla 76,0, joka on 5,4 prosenttia korkeampi kuin toisena olevalla Los Angeles Clippersillä. Kolmantena on Denver Nuggets (69,2 %) ja neljäntenä Rockets (64,7 %).

Tässä video LeBron Jamesin donkista:

Tämä NBA:n Instagram-tilillään julkaisema valokuva paljastaa, millaisissa korkeuksissa Lakers-tähti leijaili painaessaan donkkinsa sisään:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

🛫 Flight 23! 🛬

Henkilön NBA (@nba) jakama julkaisu

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord