VIDEO: Rudy Gobert saanut tappouhkauksia – syynä idioottimainen käytös!

schedule 13 huhtikuun 2020 - 07:21
person Marko Ollonqvist

NBA-pelaaja Rudy Gobert on saanut tappouhkauksia idioottimaisen käytöksensä johdosta, ennen kuin hän kuuli koronavirustartunnastaan.

Kun Utah Jazzin Rudy Gobertille todettiin koronavirustartunta hyvin tarkalleen kuukausi sitten, päätti NBA keskeyttää kautensa ehkäistäkseen viruksen leviämistä. NHL teki saman ratkaisun lähestulkoon heti perään, sillä NBA- ja NHL-seurat jakavat isoilta osin samat tilat ja peliareenat keskenään.

Gobert sai positiivisen testituloksensa myötä valtaisan määrän kritiikkiä ja täysin aiheesta: hän nimittäin uhmasi täysin typerällä käytöksellään koronavirusta, kun hän haastattelun päätteeksi otti kantaa puheisiin viruksesta koskettelemalla jokaista edessään ollutta toimittajien mikkiä ja nauhoitinta. Tuolla käytöksellään hän kenties altisti useita lehdistön jäseniä ja pahimmassa tapauksessa käynnisti joitain koronavirusketjuja.

– Haluan aloittaa kiittämällä faneja saamastani tuesta ja positiivisesta energiasta. Se merkitsee paljon minulle, Gobert kertoo julkaisemallaan videolla.

– Mitä tulee omaan tilanteeseeni, voin hieman paremmin ja päivä päivältä tilani kohenee. Toivon, että olisin suhtautunut tilanteeseen vakavammin ja toivon mukaan te olette tehneet niin. Pitäkää huolta itsestänne ja pysykää turvassa.

Nyt asiat ovat kuitenkin karanneet täysin käsistä: ranskalaispelaaja paljastaa saaneensa jopa tappouhkauksia. Gobert kertoi asiasta The Salt Lake Tribunen toimittajana työskentelevälle Eric Waldenille.

– Sain tappouhkauksia, Gobert paljastaa, viitaten aikaan, jolloin hänen sairastumisensa nousi esille.

Myös Gobertin nimen, ensimmäisenä koronavirustartunnan saaneena NBA-pelaajana, julkisesti esille tuonut toimittaja Adrian Wojnarowski on saanut melkoisen likaämpärin niskaansa ja hän niin ikään täysin ansaitusti: pelaajan nimeäminen osoitti häneltä huonoa harkintakykyä ja hän rikkoi eittämättä journalismin eettisiä sääntöjä.

Gobertin kohdalla tapahtunut on eskaloitunut siihen, että Jazz tulee mitä todennäköisimmin kauppaamaan hänet ja huhujen mukaan seura on jo käynyt neuvotteluita muiden NBA-seurojen kanssa. Tämä on seurausta siitä, että joukkuekaveri Donovan Mitchell ei raporttien mukaan pysty hyväksymään Gobertin vähättelevää käytöstä ennen tämän saamaa positiivista testitulosta koronaviruksen suhteen. Myös Mitchell on käynyt läpi koronavirustartunnan.

Mikäli Jazz tekisi ratkaisunsa puhtaasti pelillisistä syistä, ei se tulisi missään nimessä kauppaamaan ranskalaissentteriä, joka on kuluvalla kaudella tehnyt keskiarvolta 15,1 pistettä ja ottanut 13,7 levypalloa ottelua kohden. Mitchell on kuitenkin Jazzin tulevaisuus, joten hänen kauppaaminen on äärimmäisen epätodennäköistä.

Julkisuudessa kaksikon välinen riitautuminen on pyritty kiistämään, mutta siinä saattaa olla pitkälti kyse tilanteen rauhoittelemisesta ulospäin.

Tässä vielä video Gobertin hölmöilystä:

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord