VIDEO: NBA:ssa nähtiin käsittämätön suihkukomennus – LeBron ärähti!

schedule 18 elokuun 2020 - 10:58
person Marko Ollonqvist

NBA:ssa nähtiin käsittämätön suihkukomennus, kun Dallas Mavericksin Kristaps Porzingis ajettiin tuomarien toimesta suihkuun pienen nujakan päätteeksi.

Los Angeles Clippersin ja Dallas Mavericksin välisessä ensimmäisessä pudotuspelikohtaamisessa nähtiin ottelun tuomaristolta täysin käsittämätön ratkaisu, joka on saanut niin koripalloväen kuin myös pelaajat tulistumaan tapahtuneesta.

Aiemmin ottelussa teknisen virheen saanut Mavericksin latvialaispelaaja Kristaps Porzingis meni väliin, kun hänen joukkuekaverinsa Luka Doncic otti yhteen Clippersin Marcus Morrisin kanssa. Porzingis saapui pienen “nujakan” keskelle ulkopuolelta, tökkäsi Morrisin sivuun erottaakseen riitapukarit ja sen jälkeen tuomaristo päätti passittaa hänet suihkuun.

Kuten todettua, tilanne on aiheuttanut närää ja muun muassa ottelua katsonut Los Angeles Lakersin supertähti LeBron James ärähti sosiaalisessa mediassa tuomariston äärimmäisen kovasta tuomiosta.

– Tuo oli niin HELVETIN VÄÄRÄ tuomio! Ihanko oikeasti, James kyseli ja hämmästeli twiitissään.

Myös entinen NBA- ja Mavericks-tähti Dirk Nowitzki otti kantaa tuomariston ratkaisuun.

– Tuo suihkukomennus oli superpehmeä.

Porzingisin ulosajon aikaan Mavericks johti ottelua lukemin 71-66, kun meneillään oli kolmannen neljänneksen ensimmäiset minuutit. Clippers nousi ottelussa 118-110-voittoon ja otti ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan, mutta tässä kohtaa on täysin aiheellista kysyä, maksoiko tuo tuomarien käsittämätön ratkaisu Mavericksille ottelun voiton: 25-vuotias Porzingis nimittäin lukeutuu joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin ja tuossa vaiheessa hän oli pelannut 19:49, heittänyt 14 pistettä, ottanut kuusi levypalloa ja antanut yhden koriin johtaneen syötön.

Tässä vielä video tilanteesta:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord