Vanessa Bryant: “En pysty prosessoida molempien kuolemia yhtä aikaa”

schedule 11 helmikuun 2020 - 07:35
person Marko Ollonqvist

Vanessa Bryant menetti parin viikon takaisessa helikopteriturmassa sekä miehensä Kobe Bryantin että tyttärensä Gianna Bryantin.

Oman lapsen kuoleman prosessointi täytyy olla vaikein asia tässä maailmassa. Kun samaan aikaan lähtee myös oma aviomies ja jäät yksin kolmen lapsen kanssa, kamalampaa kohtaloa on vaikea edes kuvitella.

Ei siis ole mikään ihme, että Vanessa Bryant, joka menetti miehensä Kobe Bryantin ja Gigi-tyttärensä reippaat kaksi viikkoa sitten tapahtuneessa traagisessa kopteriturmassa, on murheen murtama. Hän kirjoitti seuraavasti Instagram-tilillään:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

Henkilön Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) jakama julkaisu

“Olen yrittänyt vältellä tunteideni tuomista esille sanojen muodossa. Minun aivoni kieltäytyy uskomasta, että molemmat, Kobe ja Gigi, ovat poissa. En pysty prosessoida molempia yhtä aikaa.

Yritän käsitellä sitä, että Kobe on poissa ja samaan aikaan kehoni kieltäytyy uskomasta, ettei minun Gigini tule enää koskaan luokseni. Se tuntuu väärältä. Miksi minä pystyn heräämään uuteen päivään, kun pikkutytölläni ei ole samaa mahdollisuutta?

Olen niin vihainen, sillä hänellä oli niin paljon elämää elettävänään. Ja samaan aikaan tajuan, että minun on oltava vahva kolmen tyttäreni takia. Olen vihainen, etteivät Kobe ja Gigi ole täällä kanssani, mutta kiitollinen siitä, että Natalia, Bianka ja Capri ovat. Tiedän, että nämä tuntemukseni kuuluvat asiaan. Se on osa suruprosessia.

Halusin vain jakaa tuntemukseni siksi, jos joku muu on joutunut kokemaan tällaisen menetyksen. Toivon niin, että he olisivat täällä ja tämä painajainen olisi ohitse. Rukoilen kaikkien tämän kamalan tragedian uhrien puolesta. Jatkakaa myös te rukoilemista kaikkien puolesta.”

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord