TMZ: Kamalia uutisia! NBA-legenda Kobe Bryant on kuollut helikopterionnettomuudessa

schedule 26 tammikuun 2020 - 22:02
person Marko Ollonqvist

Pohjois-Amerikasta kantautuu kamalia uutisia: TMZ tietää kertoa, että NBA-legenda Kobe Bryant on kuollut helikopterionnettomuudessa.

Vuonna 2016 NBA-uransa päättänyt Kobe Bryant on yhdysvaltalaismedia TMZ:n tietojen mukaan menehtynyt helikopterionnettomuudessa, vain 41 vuoden iässä.

Helikopterin kerrotaan pudonneen Kaliforniassa sijaitsevassa Calabasasin kaupungissa ja myös kopterissa mukana olleiden kahdeksan muun ihmisen kerrotaan menettäneen henkensä. Yhden näistä neljästä muusta matkustajasta kerrotaan olleen Bryantin 13-vuotias tytär, Gianna.

Sunnuntaiaamuna paikallista aikaa tapahtuneen onnettomuuden syytä tutkitaan parhaillaan.

Kobea ja Giannaa jäävät suremaan muiden perheenjäsenien ja ystävien lisäksi vaimo/äiti sekä kolme muuta lasta/siskoa.

Philadelphiassa syntynyt Bryant sai koripallopiireissä lempinimekseen “Black Mamba” ja hän on yksi kaikkien aikojen koripallopelaajista. Bryant voitti urallaan viisi NBA-mestaruutta, esiintyi 18 All Star -ottelussa ja hän on 33 643 pisteellään NBA:n kaikkien aikojen neljänneksi eniten pisteitä tehnyt pelaaja.

Koripallomaailman reaktio tähän järkyttävään uutiseen on ollut luonnollisesti tyrmistynyt.

[EDIT 26.01.2020, 23:20]: Toisin kuin aiemmin uskottiin, Kobe ei ollut perheestään ainoa, joka oli helikopterissa sen syöksyessä maahan, vaan mukana oli myös Gianna-tytär. Juttua korjattu tämän tiedon myötä.

[EDIT 27.01.2020, 00:59]: Kopterissa on ollut aiemmista tiedoista poiketen yhdeksän henkilöä – ei viisi – ja heistä jokainen on menehtynyt onnettomuudessa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord