Mark Cuban auttoi Ex-NBA-tähden kadulta – maksoi vierotuksen!

schedule 30 syyskuun 2020 - 14:39
person Joonas Eriksson

Seuraomistaja Mark Cuban auttoi entisen NBA-tähden Delonte Westin pois kadulta ja maksoi pelaajan vieroitukseen liittyvät maksut.

Dallas Mavericksissa pelannut Delonte Westin elämä on lähtenyt koripallouran jälkeen melkoiseen alamäkeen. Alkuvuodesta sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa West pahoinpideltiin keskelle autotietä. Silminnäkijöiden mukaan West oli heittänyt ensin miestä lasipullolla ja sen jälkeen mies oli hyökännyt hänen kimppuun.

Yhdysvaltalainen West varattiin NBA:han vuonna 2004. Tuona aikana nuoren miehen elämä näytti olevan hallinnassa, mutta jo alkuvuosina alkoivat ongelmat. Heti ensimmäisessä seurassaan Boston Celticsissä, West sai  kymmenen ottelun pelikiellon tuliaseiden hallussapidossa.

NBA-ura päättyi lopulta vuonna 2012, kun Dallas Mavericks antoi Westille kaksi pelikieltoa epäasiallisten kommenttien vuoksi. West jatkoi koripallouraansa Kiinan pääsarjassa vuoteen 2015 saakka, jonka jälkeen hänet ollaan useasti nähty kadulla kerjäämässä rahaa

Westin entisen seuranomistaja Mark Cuban päätti auttaa entistä pelaajaansa. The Athletic -lehden toimittajan Shams Charanian mukaan Cuban otti yhteyttä Westin äitiin, kysyen kuinka hän voi auttaa. Äidin suusta tuli yksinkertainen vastaus: Etsi Delonte. Maanantaina Cuban löysi Westin huoltoasemalta ja vei hänet äitinsä luo, jonka jälkeen hän lähti vieroitukseen. Cuban on luvannut myös maksaa Westin vieroitushoidon.


KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord