Lauri Markkanen ja Cleveland murskasivat vastustajansa – Ottelu päättyi 124–89

schedule 16 joulukuun 2021 - 11:20
person Joni Hakala

Cleveland Cavaliers antoi todella kovan oppitunnin Houston Rocketsille yön NBA-kierroksella. Kotijoukkue murskasi vieraat luvuin 124–89.

Cleveland karkasi jo ensimmäisellä neljänneksellä 19 pisteen johtoon, ja puoliajalla ero oli peräti 31 pistettä.

Lauri Markkanen pelasi ottelussa vajaat 19 minuuttia ja pussitti 12 pistettä. Clevelandin paras pistenikkari oli Darius Garland 21 pisteellä. Hurjimmat minuutit, 34, kirjautti Dean Wade, joka teki tupla-tuplan. Wade nakutti 16 pistettä ja raapi 10 levypalloa.

Clevelandille voitto oli jo viides peräkkäinen, ja joukkue on kivunnut sarjataulukossa jo itäisen konferenssin neljänneksi. Cavaliersin voittoprosentti on 60, kun voittoja on kertynyt 30 ottelusta 18.