KUVA: Shaquille O’Neal päivitteli kaljuuntumistaan – kettuili itselleen LeBronina!

schedule 30 heinäkuun 2020 - 10:28
person Marko Ollonqvist

Koripallolegenda Shaquille O’Neal päivitteli taannoin kaljuuntumistaan sosiaalisessa mediassa ja sen jälkeen kuittaili itselleen esiintyen LeBron Jamesina.

Monille kaljuuntuminen on luonnollinen osa vanhenemista, eikä Shaquille O’Neal ole tässä suhteessa poikkeus. Ennen tuuheasta tukastaan tunnetun NBA-legendan päälaki kiiltää nykyisin täysin sileänä, vailla tietoakaan vanhoista ajoista.

O’Neal päätti päivitellä asiaa sosiaalisessa mediassa ja ei aikaakaan, kun hän sai kuittailua osakseen – itseltään.

Kaikkein jäätävin kuitti vaikutti tulleen LeBron Jamesilta, joka ei pelkästään pilaillut O’Nealin kaljuuntumisen kustannuksella, vaan myös hänen vapaaheittojen. Todellisuudessa asialla oli kuitenkin O’Neal itse, joka ei tuntenut armoa itseään kohtaan kaljuuntumisen tai vapaaheittojensa osalta.

On nimittäin niin, että O’Neal pääsi NBA-uransa aikana vapaaheittoviivalle peräti 11 252 kertaa ja näistä yrityksistä hän heitti ohitse 5 317. Vapaaheittojen pitäisi olla koripallossa yksi helpoimmista tehtävistä, mutta O’Nealille se ei syystä tai toisesta sitä ollut.

Kaikkein koomisin yksityiskohta on kuitenkin tämä: ainoastaan 74 pelaajaa on ylipäätään päässyt yrittämään vapaaheiton upottamista korisukkaan useammin kuin O’Neal on heittänyt ohitse. Ei siis ihme, että vastustajajoukkueet eivät epäröineet rikkoa tätä 216-senttistä ja 147-kiloista järkälettä.

O’Neal tunnetaan melkoisena huumoriveikkona ja tämä hänen somepostauksensa on jälleen kerran oiva osoitus hänen erinomaisesta huumorintajustaan:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

This was funny bron bron @kingjames

Henkilön DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq) jakama julkaisu

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord