Kobe Bryantin tulokaskortista maksettiin lähes 1,8 miljoonaa dollaria!

schedule 7 maaliskuun 2021 - 20:31
person Joel Sallinen

Myöhään lauantai-iltana Yhdysvaltain aikaa sulkeutui nettihuutokauppa, jossa myytiin Kobe Bryantin tulokaskortti. Goldin Auctions -nettihuutokauppassa myytiin vuoden 1996-97 Topps Chrome Refractors #138 Kobe Bryant -tulokaskortti. Täydellisessä “Black Label 10”-kunnossa olevia kortteja on maailmassa vain kaksi kappaletta. Vain täydellisesti painettu ja säilynyt kortti voi saada arvokkaan “Black label” -tunnustuksen.

Kobe Bryantin kuoltua tammikuussa 2020, hänen keräilykorttiensa arvo peräti seitsenkertaistui vain viikoissa. Kyseessä ei kuitenkaan ole kallein myyty koripallokortti, sillä heinäkuussa 2020 LeBron Jamesin Upper Deckin tulokaskortti myytiin 1,845 miljoonan dollarin hintaan. Tuollakin kortilla on vielä modernin aikakauden kalleimpaan korttiin. Baseball-tähti Mike Troutin nimikirjoitetusta tulokaskortista maksettii viime vuoden loppupuolella peräti 3,9 miljoonaa dollaria.

Aiemmin viikolla tehtiin myös ennätys amerikkalaisen jalkapallon korteissa, kun Tom Bradyn nimikirjoitettu tulokaskorti myytiin peräti 1,32 miljoonan dollarin hintaan.

Kuva: Twitter @ GoldinAuctions

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord