JUURI NYT: Koronavirus keskeyttää NBA-kauden – Utah-pelaajalla tartunta!

schedule 12 maaliskuun 2020 - 07:06
person Marko Ollonqvist

Koronavirus keskeyttää NBA-kauden 2019-2020: tämä on seurausta Utah Jazz -pelaaja Rudy Gobertin positiivisesta koronavirustestistä.

Oklahoma City Thunderin oli määrä isännöidä Utah Jazzia viime yönä Suomen aikaa. Ottelu kuitenkin jäi pelaamatta, kun selvisi, että Utah Jazzin sentteri Rudy Gobert oli antanut positiivisen testituloksen koronaviruksen osalta

Tämän seurauksena NBA päätti keskeyttää kauden 2019-2020, ainakin toistaiseksi.

“NBA tiedottaa, että Utah Jazzin pelaaja on alustavasti antanut positiivisen koronavirustuloksen. Testituloksesta kuultiin juuri ennen kuin pallo heitettiin ilmaan Jazzin ja Oklahoma City Thunderin välisessä ottelussa, Chesapeake Energy Arenalla. Siinä vaiheessa ottelu päätettiin perua.

NBA keskeyttää pelit, kunnes toisin ilmoitetaan. NBA tulee hyödyntämään tämän keskeytyksen päättääkseen seuraavat askeleet tulevaisuuden osalta, mitä tulee tähän koronaviruspandemiaan.”

NBA on saanut jo nyt kritiikkiä siitä, että se on antanut otteluiden jatkua normaalin ohjelman mukaisesti, eikä se ole myöskään reagoinut tilanteeseen järjestämällä pelit tyhjille katsomoille.

Liigan päättäjät kokoontuivat jo keskiviikkona keskustelemaan aiheesta ja valtaosa seuraomistajista oli sitä mieltä, että jatkossa pelit pelattaisiin tyhjille katsomoille, mutta pieni osa omistajista painosti liigaa keskeyttämään kauden. Lopullinen päätös jouduttiin lopulta tekemään todella nopealla aikataululla, kun Gobertin koronavirustartunta selvisi testituloksesta; Gobertin nimeä ei ole vielä mainittu missään virallisissa tiedotteissa, mutta hyvin luotettavat lähteet ovat paljastaneet hänen olevan tartunnan saanut pelaaja.

Thunder ja Jazz olivat kirjaimellisesti valmiita hyppäämään parketille aloittaakseen pelin, kun samalla hetkellä uutinen kantautui NBA:n korviin.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord