Ex-NBA-tähden lapset törsäsivät 15 000 € Fortniteen – täydellinen kosto!

schedule 16 huhtikuun 2020 - 08:56
person Marko Ollonqvist

Ex-NBA-tähden lapset törsäsivät käsittämättömät 15 000 € Fortniteen, käyttäen vanhempiensa luottokorttia: kosto oli todellakin suloinen.

15 vuoden ajan NBA:ssa pelannut Kendrick Perkins tienasi uransa aikana puhtaasti palkan muodossa noin 52,4 miljoonaa euroa, joten jos hän on pelannut vähääkään fiksusti asiansa, hänen ei pitäisi joutua murehtimaan pankkitilinsä saldosta ihan heti.

Perkins oli eräänä päivänä mennyt kauppaan, ja kun hän oli yrittänyt maksaa ostoksensa, hänen luottokorttinsa ei ollut mennyt läpi. Mitä ihmettä oli tapahtunut?

– Menin kauppaan, ostin jotain ja luottokorttini kate oli ylittynyt. Kun sain luottokorttilaskun kouraani, kävi ilmi, että luottokorttiani oli käytetty 16 000 dollarin edestä Fortniteen. Tuo potti oli kertynyt “skinien” ostamisesta joka päivä, mitä ikinä se tarkoittaakaan, Perkins kertoi ESPN:lle.

Perkins itse ei pelaa Fortnitea tai ylipäätään videopelejä, joten asialla oli ollut joku muu – tai tässä tapauksessa jotkut muut, nimittäin hänen lapsensa.

– Vihaan videopelejä ja lapseni ajavat minut hulluksi pelaamisellaan. Kun pääsen kotiin, siellä ei muusta puhutakaan kuin Fortnitesta tai NBA2K-pelistä.

Se, että Perkins tienasi urallaan valtavat määrät rahaa, ei tarkoita sitä, että hänen lapsensa voivat törsätä rahaa mielin määrin ja pitää sitä itseisarvona, vaan heille on ensiarvoisen tärkeää oppia, ettei raha kasva puissa.

Edellä mainittu on selvästi myös Kendrickin ja hänen vaimonsa näkemys asiaan, minkä myötä he punoivat täydellisen koston lapsilleen.

– Kun he menivät kouluun, me menimme panttilainaamoon ja ostimme sieltä vanhan PlayStationin 30 dollarilla. Me siis ostimme sen, koska se näytti samalta kuin heidän konsolinsa, ja heitimme sen uima-altaaseen.

– Samalla me piilotimme heidän konsolinsa, ja kun he tulivat koulusta kotiin, me passitimme heidät etsimään konsoliaan ulkoa. Me jätimme sen PlayStationin sinne altaaseen viikoksi ja aina, kun he näkivät sen siellä, he ihan oikeasti alkoivat itkeä.

– En liioittele tippaakaan, kun sanon kyyneleiden valuneen oikonaan heidän poskia pitkin ja minä aidosti rakastin jokaista hetkeä.

35-vuotias Perkins edusti NBA-urallaan Boston Celticsiä, Oklahoma City Thunderia, Cleveland Cavaliersia sekä New Orleans Pelicansia. Hän voitti NBA:n mestaruuden vuonna 2008 ja päätti NBA-uransa vuonna 2018.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord