Mickelson & Brady vs. Woods & Manning – jättipotti hyväntekeväisyyteen

schedule 8 toukokuu 2020 - 08:29
person Marko Ollonqvist

Phil Mickelson & Tom Brady -kaksikko vs. duo Tiger Woods & Peyton Manning golf-kentällä: jättipotti rahaa lähtee hyväntekeväisyyteen.

Floridassa tullaan näkemään 24. toukokuuta huikea neljän supertähden show, kun golf-legendat ja NFL-legendat astelevat yhtäaikaisesti samalle golf-viheriölle.

Phil Mickelson ja Tom Brady toimivat parina, joka saa vastaansa kaksikon Tiger Woods & Peyton Manning.

Tällainen useamman kuin yhden urheilulajin tähtiloisto on harvinaista herkkua ja vastakkain ovat siis ehdottomat urheilumaailman supertähdet.

Ottelun ainoa tarkoitus on lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen, tarkemmin sanottuna koronaviruspandemian vastaiseen työhön, ja nyt ei puhuta todellakaan mistään pikkusummista: nelikon mukaantulon myötä tapahtumasta tehdään 10 miljoonan dollarin lahjoitus.

– COVID-19 pandemia on aiheuttanut ennalta-arvaamattoman tragedian ja sydänsurun, WarnerMedia Newsin pomo ja tapahtumanjärjestäjä Jeff Zucker kertoo tiedotteessa.

– Me olemme toiveikkaita, että tapahtuma auttaa meitä keräämään merkittävän summan rahaa koronaviruspandemian aiheuttamien vaikutusten helpottamiseen, tarjoten samalla urheilufaneille hetkellisen ulospääsyn (pandemiasta) ja viihdettä.

Woods ja Mickelson kuuluvat omassa lajissaan kaikkien aikojen suurimpien nimien joukkoon, aivan kuten Brady ja Manning omassaan.

Ottelu käynnistyy sunnuntaina 24. toukokuuta, kello 22:00, Suomen aikaa. Nelikosta jokainen pelaa yhden reiän itse eli joukkueet eivät lyö vuoron perään samaa palloa. Tämän jälkeen kaksikot pelaavat yhden reiän samalla pallolla eli lyöden vuorotellen. Voittajajoukkue on luonnollisesti se, joka käyttää suoritukseensa vähemmän lyöntejä.

Tässä vielä nelikon konferenssipuhelu:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord