KUVA: Onko tässä Vuoden urheilukuva? Tiger Woods pelaa poikansa kanssa

schedule 21 joulukuun 2020 - 12:27
person Marko Ollonqvist

Onko Vuoden urheilukuva tässä? Tiger Woods osallistui poikansa Charlie Woodsin kanssa turnaukseen, jossa ammattilaiset kilpailivat toisiaan vastaan lastensa kanssa.

PNC Championship on golf-turnaus, jossa miesten ja naisten ammattilaiskiertueella pelaavat pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan, muodostaen joukkueen lastensa kanssa.

Yhdysvaltalaisgolfari Tiger Woods osallistui turnaukseen 11-vuotiaan poikansa, Charlie Woodsin, kanssa, joka on turnauksen historian nuorin pelaaja.

Charlie on selvästi perinyt isältään lahjat golfiin, sillä hän löi kertakaikkisen vakuuttavia ja huikeita lyöntejä turnauksessa, tekniikan ollessa parhaimmillaan kuin isällään. Oivan esimerkin saa näistä kahdesta videosta: isän ja pojan lyönneistä on vaikea löytää minkäänlaista eroa.

Myös Charlien puttipeli näytti toimivan varsin mallikkaasti, vaikka kyse olikin lähiputista; näitä, kun on nähnyt ammattilaistenkin mokaavan. Ja siihen perään tutkapari otti varsin legendaarista ylänyrkkiä:

Tiger ja Charlie jäivät turnauksen voittaneesta kaksikosta Justin Thomas & Mike Thomas lopulta neljän lyönnin päähän.

Charlie on aktiivinen golfin harrastaja ja hän otti aiemmin tänä vuonan ensimmäisen turnausvoittonsa; isä Tiger on toiminut hänen caddiena joissain turnauksissa eli mailalaukun kantajana.

Kaksikosta ikuistettiin turnauksessa myös kertakaikkisen upea kuva, joka voisi hyvinkin olla Vuoden 2020 urheilukuva (näet koko kuvan klikkaamalla sen auki):

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord