Sergio Perezillä koronavirus: Racing Point valitsi korvaajaksi yllätysnimi Nico Hülkenbergin Inside Racing -sivuston mukaan.

Inside Racing: Sergio Perezillä koronavirus – Hülkenberg jättimäinen yllätysnimi!

Racing Pointin F1-kuljettaja Sergio Perezillä on todettu koronavirus, jonka myötä hän ei kykene ajamaan tänä viikonloppuna Silverstonessa.

Kun F1-sarjan virallisella Twitter-tilillä kerrottiin Sergio Perezin saamasta koronavirustartunnasta, jokainen media kertoi lähes poikkeuksetta, että hänet korvaa joko Esteban Gutierrez tai Stoffel Vandoorne, jotka ovat molemmat Mercedeksen kuljettajia; Racing Point käyttää Mercedeksen moottoreita.

Inside Racing kertoo Racing Pointin päätyneen kuitenkin todelliseen yllätysvalintaan: Perezin paikalle hyppää Renaultilta viime kauden jälkeen lähtemään joutunut kokenut Nico Hülkenberg.

Vandoorne olisi mitä ilmeisimmin ollut ykkösvalinta, mutta hän valmistautuu parhaillaan tuleviin Formula E -sarjan osakilpailuihin. Racing Pointin omistavan Lawrence Strollin kerrotaan puolestaan kokeneen, että kokenut Hülkenberg on parempi vaihtoehto kuin viimeksi Formula 1:ssä vuonna 2016 Haasilla ajanut Gutierrez.

[vihjeet]

Hülkenberg on luonnollisesti käynyt koronavirustestissä ja sen kerrotaan olleen negatiivinen. Saksalainen on tiettävästi jo Silverstonessa sovittamassa penkkiä tulevaan ajokkiinsa.

32-vuotias Hülkenberg on ajanut Formula 1:ssä peräti 177 starttia, mutta ei ole koskaan yltänyt podiumille; hän pitää hallussaan kyseenalaista F1-ennätystä eli eniten ajettuja kilpailuja ilman palkintopallille yltämistä. Nyt hänellä on kuitenkin mahdollisuus korjata tuo tilasto, sillä “Pinkki Mersu” on osoittanut tällä kaudella olevan enemmän kuin valmis taistelemaan palkintokorokesijoituksista jokaisessa kisassa.

Toistaiseksi Racing Point ei ole kuitenkaan yltänyt palkintokorokkeelle, joten Hülkenbergillä on mahdollisuus näyttää osaamisensa ja herättää ensi kauden osalta F1-tallien kiinnostus ajamalla uransa ensimmäisen podium-sijoituksen itselleen täysin vieraassa autossa.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord