Vahvat huhut väittävät: Sergio Perez siirtyy Red Bullille!

schedule 18 joulukuu 2020 - 14:36
person Marko Ollonqvist

Todella luotettavat lähteet ovat kertoneet, että Sergio Perez siirtyy Red Bullille, Max Verstappenin tallikaveriksi, ja Alexander Albon putoaa kolmoskuljettajaksi.

Mikäli useita luotettavia medialähteitä käy uskominen, erinomaisen kauden Racing Pointilla ajanut Sergio Perez siirtyy ensi kaudeksi Red Bullille.

Kuljettajien MM-taistossa neljänneksi 125 pisteellään sijoittuneella Perezillä olisi ollut vielä ensi kauden kattava sopimus Racing Pointille, mutta se purettiin ja ensi kaudeksi Aston Martiniksi nimensä muuttava talli palkkasi meksikolaisen paikalle nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin, jonka Ferrari-ura tuli päätökseen.

Aston Martinin toisena kisakuljettajana toimii peräti 50 pisteen päähän Perezistä viime kaudella jäänyt Lance Stroll, jonka isä omistaa tallin; tämä oli jälleen kerran osoitus siitä, miten epäreilu ja julma F1-maailma on.

Red Bullin uskottiin vahvistavan Perezin palkkauksen ja Alexander Albonin siirtymisen tallin kolmoskuljettajaksi jo tänä aamuna, mutta ainakaan vielä toistaiseksi ilmoitusta ei ole tullut. Meksikossa on tätä uutista kirjoitettaessa aamuyö tai todella aikainen aamu, hieman sijainnista riippuen, joten sinällään asian virallistaminen onkin järkevää vasta myöhemmin tämän päivän aikana – mikäli se siis tänään tapahtuu.

Red Bull sijoittui päättyneellä F1-kaudella 2020 valmistajien MM-sarjassa toiseksi, peräti 254 pisteen päähän valmistajien maailmanmestaruuden jälleen kerran voittaneesta Mercedeksestä. Max Verstappen sijoittui kuljettajien MM-sarjassa kolmanneksi, hävittyään Valtteri Bottakselle vain yhdeksällä pisteellä kakkossijan, ja Albon oli 105 MM-pisteellään jaetulla kuudennella sijalla.

Jostain syystä Max Verstappenin isän Jos Verstappenin reaktio Perez-huhuihin oli varsin negatiivinen ja se nostaa vielä hieman kysymysmerkkejä meksikolaisen sopimuksen ylle:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord