Red Bull haastaa Mercedeksen ensi vuonna? Jos Verstappen: “Moottori jo nyt parempi”

schedule 3 marraskuu 2020 - 02:47
person Marko Ollonqvist

Pystyykö Red Bull vihdoin haastaa Mercedeksen tosissaan ensi vuonna? Max Verstappenin isä Jos Verstappen on optimistinen ja syystä.

Kun kausi on edennyt riittävän pitkälle, alkavat F1-tallit kehittää seuraavan kauden autoa jo tosissaan.

Red Bullilla onkin häärätty muiden tallien tapaan F1-kauden 2021 auton kimpussa jo jonkin aikaa, ja mikäli ex-F1-kuljettaja Jos Verstappenia, joka on sattumoisin Max Verstappenin isä, käy uskominen, niin Red Bull saattaa hyvinkin olla vihdoin se kaivattu uhka Mercedekselle ensi kaudella.

– Uusi kausi tarjoaa aina uudet mahdollisuudet. Meidän on totta kai kehitettävä autoa, mutta myös moottoria. Tiedän, että Hondalta tulee ensi kaudeksi uusi moottori ja se on jo nyt tätä nykyistä parempi, 48-vuotias hollantilainen hehkuttaa Ziggo Sportin haastattelussa.

– Sillä osastolla tilanne näyttää positiiviselta, mutta eivät muutkaan tallit tietenkään vain seisoskele paikoillaan, joten ainahan se on odottelua siihen hetkeen saakka, että meillä on uusi auto käytössämme.

Max Verstappen on osoittanut joissain kisoissa jo kuluvan kauden aikana, että hän kykenee haastamaan tosissaan Mercedeksen, joten mikäli auton kehitystyö menee toivotulla tavalla, saatetaan Formula 1:ssä nähdä ensi kaudella pitkästä aikaa tilanne, jossa Mercedekselle löytyy oikeasti aito haastaja.

Toki tässä vaiheessa on vielä liian aikasta ilakoida villisti, mutta eittämättä nämä vanhemman Verstappenin kommentit ovat todella rohkaiseva asia ensi kauden ja ylipäätään koko sarjan tulevaisuuden sekä mielenkiinnon osalta.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord