Koronaa sairastava Lewis Hamilton ei aja viikonloppuna – upeat putket päättyvät!

schedule 2 joulukuu 2020 - 05:37
person Marko Ollonqvist

Koronaa sairastava Mercedeksen Lewis Hamilton ei aja tulevana viikonloppuna Bahrainin GP:ssä: näin ollen hänen upeat putket päättyvät.

Koronavirustartunnan saanut Lewis Hamilton voi huokaista siinä mielessä helpotuksesta, että hän on jo varmistanut kuljettajien maailmanmestaruuden, tarkalleen ottaen hänen seitsemännen henkilökohtaisen mestaruutensa, ja Mercedes puolestaan valmistajien maailmanmestaruuden.

Kunhan hän siis vain tervehtyy koronasta, kaikki on varsin hyvin.

Se, että Hamilton joutuu jättämään Bahrainissa ajettavan toisen perättäisen osakilpailun välistä, tarkoittaa kuitenkin sitä, että brittikuljettajalla katkeaa moni todella upea putki.

  • Hamilton on ajanut 265 perättäisessä F1-osakilpailussa; häneltä ei ole jäänyt ainoatakaan osakilpailua urallaan väliin ja hän on tässä suhteessa ennätysmies
  • Hamilton on ajanut MM-pisteille 48 perättäisessä osakilpailussa; nyt myös tämä ennätyksellinen putki tulee päätökseensä

Lisäksi Hamilton olisi noussut Michael Schumacherin ja Sebastian Vettelin rinnalle, mitä tulee yhden kauden aikana ajettujen osakilpailuvoittojen määrään, mikäli hän olisi voittanut sekä Bahrainissa ajettavan GP:n että kauden viimeisen osakilpailun Abu Dhabissa.

Schumacher ja Vettel ovat parhaimmillaan yltäneet 13 voittoon, Hamiltonilla niitä on tällä hetkellä 11.

Aiemmin kuluvan kauden aikana koronavirustartunnan ovat F1-kuljettajista saaneet Racing Pointin Sergio Perez ja Lance Stroll. Heidän molempien paikan otti kisoissa Nico Hülkenberg.

Hamiltonin paikalle hypänneen jompikumpi Mercedeksen varakuljettajista – joko Stoffel Vandoorne tai Esteban Gutierrez.

Hamilton twiittasi seuraavaa Twitterissä:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord