Totuus tulee lapsen suusta! Kimi Räikkönen on poikansa mukaan “vanha lehmä”

schedule 19 marraskuu 2020 - 02:40
person Marko Ollonqvist

Alfa Romeolla ajava suomalainen konkarikuljettaja Kimi Räikkönen on viisivuotiaan poikansa Robinin mukaan “vanha lehmä”.

Kimi Räikkönen on jo vuosikausien ajan tunnettu Formula 1 -piireissä lempinimellä “Jäämies”, joka siis englanniksi taittuu muotoon “Iceman”.

Tuo lempinimi perustuu osittain Räikköseen kuljettajana, mutta selkeästi voimakkaammin hänen persoonaan ja nimenomaan siihen, millainen hän on F1-varikolla esiintyessään.

Vaan nyt meillä taitaa olla uusi lempinimi käytettäväksi Kimin kohdalla.

Kun F1-sarjaa ajettiin viime viikonlopun aikana Turkissa, jossa Lewis Hamilton varmisti uransa seitsemännen maailmanmestaruuden, nousten legendaarisen Michael Schumacherin rinnalle kaikkien aikojen eniten henkilökohtaisia maailmanmestaruuksia voittaneena kuljettajana, Räikkönen oli Alfa Romeon julkaisemalla somevideolla haastateltavana.

Tuossa haastattelussa Räikköselle esitettiin fanien hänelle lähettämiä kysymyksiä ja yksi kysymyksistä liittyi siihen, mikä eläin suomalaiskonkari olisi, jos hän saisi itse päättää.

– Olen vanha koira. Mutta hetkinen, lapseni ovat alkaneet kutsua – Robin sanoo, että olen vanha lehmä, joten olen siis vanha lehmä. Hän kutsuu minua usein sillä nimellä, Räikkönen vastasi kysymykseen.

Räikköseltä udeltiin myös, mihin hän veisi tallikaverinsa Antonio Giovinazzin ja tallin varakuljettajan Robert Kubican syömään.

– Johonkin halpaan paikkaan… Veisin heidät kebabille, koska Antonio ei ole koskaan syönyt kebabia, Räikkönen vastasi ja nauroi päälle makeasti.

Tässä video, jolla Räikkönen heittää näkemyksensä ruokapaikkaan:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord