Bottas jäi jälleen Hamiltonin varjoon – Räikköselle valtava pettymys

schedule 18 heinäkuun 2020 - 17:23
person Joonas Eriksson

Valteri Bottas jäi jälleen Lewis Hamiltonin varjoon, kun Unkarin Hungaroringillä on käynnissä F1-kauden kolmas kisaviikonloppu.

Lewis Hamilton ajoi paalupaikalle ajalla 1.13,447. Valtteri Bottas jäi brittikuskista ajasta 0,107 sekuntia.

Aika-ajojen toisen rivin nappasi Racing Pointin Lance Stroll, joka oli kolmanneksi nopein, neljänneksi sijoittui Sergio Perez.

Ferrari löyti vihdoin vauhtinsa, jonka seurauksena Sebastian Vettel kaasutteli viidenteen ruutuun ja Charles Leclerc kuudenteen.

Alfa Romeo oli jälleen vaikeuksissa. Kimi Räikkönen lähtee huomiseen kilpailuun viimeiseltä sijalta ja hänen tallikaverinsa Antonio Giovinazzi lähtee toiseksi viimeiseltä paikalta.

Bottas johtaa vielä MM-sarjaa ennen Hamiltonia. Suomalaiskuski ajoi kauden avauskilpailun voittoon ja viime viikonloppuna toiseksi.

Unkarin GP ajetaan sunnuntaina kello 16.10 alkaen.