Aleksander Barkov sai kunnon tukkapöllyn Huberdeau'lta NHL 20:ssa.

VIDEO: Aleksander Barkov sai kunnon tukkapöllyn Jonathan Huberdeau’lta NHL 20:ssa!

Suomalaissentteristä ei ollut tarjoamaan vastusta joukkuekaverilleen: Aleksander Barkov sai kunnon tukkapöllyn Jonathan Huberdeau’lta NHL 20:ssa.

Florida Panthersin superduo Aleksander Barkov & Jonathan Huberdeau ottivat toisistaan mittaan NHL 20:n merkeissä.

Lopputuloksista päätellen on helppo todeta, miksi juuri Huberdeau on edustanut Panthersia koronaviruspandemian aikana pelatuissa NHL 20 -otteluissa ja Barkov ei. Ensimmäisessä ottelussa kanadalaislaituri nimittäin näytti suomalaiskollegalleen, mistä kana pissii ja latoi taululle suorastaan murhaavat 8-1-lukemat.

Huberdeau sai ensimmäiseen otteluun täydellisen alun, kun hän toimitti kiekon ensimmäisellä laukauksellaan verkkoon – aivan, kuten “NHL Playing Gaming Challenge” -kamppailussa Washington Capitalsin Evgeny Kuznetsovia vastaan.

– Ensimmäinen laukaus, aivan kuten viimeksi. Tämä oli hyvä startti, Huberdeau kommentoi maaliaan.

Barkov oli kuitenkin tyytyväinen yhteen asiaan.

[vihjeet]

– 8-1 on parempi kuin 8-0.

Toinen ottelu käynnistyi samalla kaavalla, kun Huberdeau siirtyi nopeasti 1-0-johtoon, mutta tällä kertaa Barkov onnistui tasoittamaan ottelun ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiinkin 1-1-tasalukemista. Sen jälkeen kaksikon melkoinen tasoero alkoi kuitenkin näkyä jälleen ja Huberdeau karkasi toisessa erässä 7-2-johtoon.

Barkovin kiri käynnistyi päätöserän jälkimmäisellä puoliskolla, kun suomalainen tinttasi pari nopeaa maalia ja kavensi Huberdeaun johdoksi 5-7. Rinnalle, saatika ohi, tuo kiri ei kuitenkaan riittänyt, sillä loppulukemat kirjattiin Huberdeau’n hyväksi 8-6.

Panthersin suomalaiskipparia tappiot eivät kuitenkaan tuntuneet haittaavan, ainakaan samalla tavalla kuin konkreettisessa kaukalossa.

– Tämä oli hauskaa. Oli hauskaa nähdä sinua ja pelata videopelejä. Ei tämä ole yhtä kilpailullista kuin oikea jääkiekko, mutta silti todella hauskaa. Oli hauska jutella ja hengailla näissä merkeissä, Barkov totesi.

Keskinäisten otteluiden jälkeen kaksikko otti mittaa Panthersin henkilökunnasta, mutta se päättyi Barkov & Huberdeau -kaksikon toimesta lopulta murheelliseen tappioon – vahvasta alusta huolimatta.

Tässä vielä videoita otteluista:

Ja tässä vielä koko setti:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord