Telia julkaisi virtuaalisen Liigan! Änäripelaajat voivat osallistua karsintaan

schedule 10 syyskuun 2020 - 14:29
person Leevi Mynttinen

Telia julkaisi virtuaalisen Liigan ja änäripelaajat voivat osallistua avoimeen karsintaan. Liiga ja Telia pistivät pystyyn virallisen e-jääkiekkoliigan ja jokainen Liigan seura valitsee itselleen kaksi pelaajaa. Pelit pelataan NHL 21-videopelillä.

Mukaan pääsee karsintojen avulla, sillä Assembly ja Telia järjestävät kaikille mahdollisuuden näyttää taidot. Pelit pelataan lauantaina 26. syyskuuta.

Virtuaalinen kausi käynnistyy 1. marraskuuta ja otteluita voi seurata MTV:n ja Telian kanavilta.

Telia kokeili ihmisten kiinnostusta pudotuspelien aikaan, kun Liigan viralliset pudotuspelit peruttiin koronaviruksen takia.

– Keväällä pelatut ePlayoffsit ylittivät odotuksemme.

– Saimme valtavasti positiivista palautetta niin yleisöltä, seuroilta kuin koko jääkiekkoyhteisöltäkin.

– Tämä innosti meitä perustamaan virallisen eLiigan, Liigan markkinointipäällikkö Aija Saha sanoi Liigan nettisivustolla.

Silloin Liiga ePlayoffs pelattiin pääosin julkisuudesta tuttujen henkilöiden avulla ja kilpapelaaminen laitettiin sivuun. Hyvänä esimerkkinä oli HIFK ja Tuukka Ritokoski sekä Ilves ja Sami Hintsanen.

– Olemme tietysti todella iloisia, että voimme jatkaa yhteistyötä Liigan kanssa kevään ePlayoffsien jälkeen.

– Uskomme uuden ammattilaissarjan kiinnostavan sekä perinteisen jääkiekon että e-urheilun ystäviä, mutta tuovan lajin pariin myös uusia katsojia, Telian esports-tiimin Niklas Segercrantz kommentoi Liigalle.

Lue koko tiedote: Liiga

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21! 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord