Suomen parhaat FIFA-pelaajat taistelevat paikasta maajoukkueessa | Urheiluvedot.com

Suomen parhaat FIFA-pelaajat taistelevat paikasta maajoukkueessa

Suomen parhaat FIFA-pelaajat taistelevat paikasta maajoukkueessa Helsingissä maaliskuussa.

Avoimet karsinnat karsi suuren osan pelaajista pois ja enää parhaat ovat jäljellä. 32 pelaajaa kohtaavat Suomen suurimmassa pelitilassa Shelter Gameroomissa.

Lauantaina 7. maaliskuuta pelataan Xbox Onen lohkot ja ratkaisupelit. Sunnuntaina siirrytään Playstationin puolelle ja illalla molempien konsoleiden kaksi parasta pelaajaa kohtaa.

Voittajat edustavat Suomea FIFA eNations Cup 2020 -turnauksessa. Turnaus järjestetään Tanskassa toukokuussa ja mukana on maailman parhaita pelaajia.

[vihjeet]

Suosikkeja ovat jo aikaisemmin maajoukkueessa pelanneet Anton ”Anzinho” Korvenaho, Eemeli ”Snipguy” Simpanen, Markus ”MakezCR” Moilanen ja Jesse ”kossu72” Kosamo. FIFA on kuitenkin juuri nyt sellaisessa pisteessä, että kuka vain voi yllättää ja voittaa.

– Karsintoihin osallistui yhteensä yli 320 pelaajaa, mikä on hyvä luku ottaen huomioon, että käytimme FIFA Ultimate Team -pelimuotoa. Varsinkin PS4:n puolella seula oli tiukka ja 16 finaalistin ulkopuolelle jäi muutamia kovia nimiä. Mielenkiinnolla odotan tulevaa livetapahtumaa, että pitävätkö ennakkosuosikit pintansa vai nousevatko uudet lupaukset huipulle, kommentoi Palloliiton Taneli Sopanen.

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord