Koronatauko on ohi: Ollelito voitti FIFA-mestaruuden - ylivoimainen suoritus | Urheiluvedot.com

Koronatauko on ohi: Ollelito voitti FIFA-mestaruuden – ylivoimainen suoritus

Koronatauko on ohi virtuaalijalkapallon osalta ja samalla nuori Ollelito voitti FIFA-mestaruuden uudessa joukkueessa Euroopan FIFA 20 Summer Cup Series -turnauksessa ylivoimaisen suorituksen avulla.

Nuori ruotsalainen ei hävinnyt yhtään ottelua ja sunnuntaina finaalissa kaatui Hashtag Unitedin Thomas “Tom” Leese 6-4. Tasaisuus oli Ninjas in Pyjamaksen edustajalla vahvuus, sillä molemmilla konsoleilla irtosi 3-2 voitto, eikä epäonnistumista tullut “heikommalla” konsolilla.

[vihjeet]

-Hyvänä päivänä voin voittaa kaikki.

-Yritän pitää silti jalat maassa.

-Mutta voitto tuntuu silti fantastiselta, Olle kommentoi Expressen-lehdelle.

Turnaus pelattiin koronaviruksen takia online-muodossa ja potissa oli 78,000 dollaria. Turnauksen toinen ruotsalainen voitti pronssia ja Oliver “OliBoli7” Uttgren sai kolmannesta sijasta 9,000 dollaria.

Uutisoimme tammikuussa, kun Arbin ponnahti maailmalle voittamalla vuoden ensimmäisen halutun FUT 20 Champions Cup -mestaruuden Yhdysvalloissa. Silloin hän edusti legendaarisen Ruud Gullitin omistamaa esports-organisaatiota Team Gullittia. Tammikuun voitosta irtosi 50,000 dollaria ja nyt 15,000 dollaria.

FIFA 20 Summer Cup Series ei kohdellut hyvin FIFAn suurinta tähteä. Fnaticin Donovan “Tekkz” Hunt tipahti heti alussa kahdella tappiolla.

Play of the Day -palkinnon voitti ruotsalainen OliBoli7.

Finaalia pääset katsomaan tästä.

Finaalissa Tomin piti voittaa kaksi paras kahdesta -ottelua ja Olleliton vain yksi. Tämä johtuu siitä, kun Ollelito oli kaavion ylemmässä versiossa.

 

 

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord