Mousesports eteni liigassa finaaliin ruotsalaisten seuraksi - outo tilasto

Mousesports eteni liigassa finaaliin ruotsalaisten seuraksi – outo tilasto mukana

Mousesports eteni liigassa finaaliin ruotsalaisten seuraksi ja tämän myötä kahdessa edellisessä ESL Pro Leaguen finaalissa ovat pelanneet samat joukkueet.

ESL Pro Leaguen 11 kauden välierässä kohtasivat Astralis ja mousesports. 500,000 dollarin liiga siirrettiin online-versioksi koronaviruksen takia ja tämä muutti turnauksen suunnitelmia.

Joukkueet päätyivät pelaamaan seuraavia karttoja: Dust2, Inferno ja ratkaisevana karttana toimi Nuke.

Mousesportsin valitsema Dust2 oli paljon jännitävämpi kun edellinen kohtaaminen, sillä viimeksi tanskalaiset voittivat 16-1. Nyt tiukka taistelu eteni jatkoajalle ja mouz voitti kartan lopulta 19-17. Turkkilainen Özgür “woxic” Eker loisti 31 tapollaan. 27 tapoista oli otettu AWP-tarkkuuskiväärillä.

Seuraavaan karttaan tanskalaiset lähtivät täysin uudella jalalla. Infernossa Astralis otti murskaavan 11-4 alun ja toisen puoliskon pistoolikierroksen voitto takasi hyvän jatkon ja kartta päättyi 16-5.

Erinomaisesta Nukesta tunnettu Astralis sai hyvän 5-0 alun karttaan. Mouz vastasi muutamalla, mutta puoliajalle lähdettiin Astraliksen 6-9 johdossa. Mousesports kuitenkin käänsi ottelun ja voitti 16-12.

Sunnuntaina huimassa paras viidestä finaalissa pelaavaat fnatic ja Mousesports. Kymmennennen kauden voitti mousesports ja toiseksi tuli Fnatic. Myös silloin Mousesports tipputti välierässä Astraliksen 2-1.

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord