Toronton Mitchell Marner kiinnostui kilpapelaamisesta - liittyi organisaatioon | Urheiluvedot.com

Toronton Mitchell Marner kiinnostui kilpapelaamisesta – liittyi organisaatioon

Jääkiekkoilija Mitchell Marner kiinnostui kilpapelaamisesta ja liittyi OverActive Media -organisaation omistajaporukkaan. NHL-seura Toronto Maple Leafsin supertähti Mitch näki esportsin potentiaalin ja lähti mukaan toimintaan.

Toronton tähtihyökkääjä nakutti runkosarjassa 59 otteluun 16 maalia ja 51 syöttöä. 2018-2019 kaudella hän sai 82 otteluun huimat 94 tehopistettä.

OverActive Media toimii isojen joukkueiden sekä järjestäjien kanssa ja yksi niistä on Call of Duty Leaguen Toronto Ultra.

– Koko organisaatiomme juuret ovat Toronton kaupungissa ja juuri siitä syystä toivotamme tervetulleeksi kotikaupungin sankarin ja jääkiekon supertähden Mitch Marnerin sijoittajaperheeseemme, Overactive Median toimitusjohtaja Chris Overholt sanoi tiedotteessa.

[vihjeet]

Lisäksi Overactive Media toimii Overwatch League joukkue Toronto Defiantin ja MAD Lionsin kanssa.

Marner  on aikaisemmin pelannut Toronto Ultran pelaajien kanssa.

-Viime kuukausina olen striimannut useiden Toronto Ultra -pelaajien kanssa ja luonut hyviä ystävyyssuhteita OAM-porukan kanssa.

-Pelaajana investointini on tilaisuus liittyä yhteen parhaimpiin kuuluviin esports-organisaatioihin ja auttaa kuroa kuilua jääkiekkofanien sekä esportsin välillä, Mitch kommentoi

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord