Gareth Balen kokonaisuus romahti FIFA 21:een.

KUVA: Mitä tapahtui? Gareth Balen kokonaisuus romahti FIFA:ssa?!

Mitä ihmettä tapahtui? Kysymys on täysin aiheellinen, sillä Gareth Balen kokonaisuus suorastaan romahti FIFA:ssa, mikäli huhut pitävät paikkansa.

Kun pelaaja ei pääse käytännössä ottaen pelaamaan laisinkaan seurajoukkueessaan, aiheuttaa se esimerkiksi FIFA-pelisarjaa valmistavan EA Sportsin työntekijöille melkoisen määrän harmaita hiuksia; pelaaja saattaa olla kertakaikkisen erinomainen, mutta kun peliaikaa ei syystä tai toisesta tule oikeassa elämässä, saattaa hänen kokonaisuutensa pudota tuntuvasti uuteen FIFA-peliin.

Real Madridia seurajoukkuetasolla edustavan Gareth Balen kohdalla puhutaan kuitenkin niin järkyttävästä pudotuksesta kokonaisuuden osalta, ettei paremmasta väliä: vielä FIFA 20:ssa walesilaistähden kokonaisuus oli 85, mutta nyt se on väitetysti enää 79, kuten alla oleva kuva osoittaa.

[vihjeet]

Puheita Balen heikosta kokonaisuudesta vaikuttaisi vahvistavan se, että Real Madrid julkaisi pelaajiensa FIFA-kokonaisuuksia Instagramissa, alin kokonaisuus seuran pelaajista oli Rodrygolla (80) ja Bale ei mahtunut edes kyseiselle listalle; siksi Balen kokonaisuuden uskotaan vakaasti olevan tuo mainittu 79.

Luonnollisesti tämä kaikki on aiheuttanut tyrmistyneen reaktion jalkapallopiireissä, sillä vaikka Bale ei ole juurikaan päässyt näyttämään osaamistaan viime aikoina, on hän edelleen erinomainen jalkapalloilija ja siten ansaitsisi selkeästi korkeamman kokonaisuuden kuin 79. Jokainen voikin miettiä, millaisia pelaajia Balen edelle kiilaa tulevassa FIFA:ssa, mikäli puheet walesilaisen heikosta kokonaisuudesta pitävät paikkansa.

Samaan aikaan Futbin-sivusto kertoo Balen kokonaisuuden pudonneen 79:än sijaan 83:aan, joten lopullinen vastaus saataneen lähempänä julkaisua tai viimeistään julkaisuajankohtana.

Tässä kuva väitetysti vuodetusta Balen kortista FIFA 21:ssä:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord