Krompe vei tuplamestaruuden ja Kossu kohtasi välierässä pikkuveljen!

Krompe vei tuplamestaruuden ja Kossu kohtasi välierässä pikkuveljen

Krompe vei tuplamestaruuden FIFA 20 -videopelissä ja Kossu kohtasi välierässä pikkuveljen.

Suomen suurimmassa pelitilassa Shelter Gameroomissa sunnuntai-iltana Suomen parhaat FIFA-pelaajat kohtasivat.

Illan kohokohtana molempien konsoleiden mestarit ottelivat finaalissa. Lauantaina Joona ”Krompe” Vaajala vei Xboxin mestaruuden ja sunnuntaina Jesse “Kossu72” Kosamo voitti Playstationin puolella.

Joona Vaajala vei finaalin hallitsemalla Xboxilla.

[vihjeet]

Molemmat pelaajat edustavat Suomea FIFA eNations Cup 2020 -turnauksessa. Kossu on edustanut aikaisemminkin maajoukkuetta, mutta Krompe on uutta verta E-jalkapallomaajoukkueeseen.

Välierässä nähtiin erikoinen tilanne, kun Kosamon veljekset kohtasivat. Ottelussa pikkuveli Jeremias “Jerkosz” Kosamo jäi pahasti jalkoihin ja hävisi 5-0. Suoritus oli kuitenkin Jerkosille hyvä, sillä hän ei ole pelannut paljoa FIFAa.

Finaali

Finaali aloitettiin Playstationilla. Tasaisessa matsissa Krompe otti johdon pukukoppimaalilla. Kossu tasoitti pelin 51′ minuutin kohdalla ja 1-1 tilanteessa vaihdettiin Xboxin puolelle.

Ennen haastattelua Kosamo kertoi, ettei ole pelannut Xbox Onella yhtään ottelua ja se näkyi. Toisella puolella tapahtui monta outoa virhettä mitä Jesse ei normaalisti tehnyt ja se kostautui. Lopulta finaali ratkesi vain yhden maalin erolla.

 

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord