FIFA:n pelaaminen on hyväksi terveydelle; Leedsin yliopiston tutkimuksen myötä sinulla on pätevät perustelut pelaamiselle!

Tuore tutkimus paljastaa: FIFA:n pelaaminen on hyväksi terveydelle!

Nyt meistä jokainen sai pätevän syyn pelaamiselle, ainakin mitä tulee erääseen jalkapallopeliin – FIFA:n pelaaminen on nimittäin hyväksi terveydelle!

Tuleeko sinun pelattua paljon konsolipelejä ja tässä nimenomaisessa tapauksessa erityisesti FIFA:aa?

Nalkuttaako puolisosi liiallisesta pelaamisestasi?

Eivätkö vanhempasi hyväksy pelaamista?

Jatkossa sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, miten muut suhtautuvat asiaan, koska voit tästä hetkestä eteenpäin kertoa muille pelaavasi terveytesi vuoksi.

Iso-Britanniassa sijaitseva Leedsin yliopisto on nimittäin tehnyt tutkimuksen liittyen FIFA:n pelaamiseen ja tuo tutkimus paljastaa, että kyseisen EA Sportsin konsolipelisarjan pelaaminen on hyväksi terveydellesi. Kyseisessä tutkimuksessa tutkittiin, mitä pelaajien kehossa tapahtuu pelaamisen aikana ja tulokset olivat eittämättä mielenkiintoisia.

[vihjeet]

“Kun ottelussa tuli maali, sydämenlyöntinopeudessa havaittiin piikki ja tämä piikki oli korkeampi, kun vastustaja teki maalin, mikä on osoitus tunteiden kuohumisesta.

Jokaisen pelaajan kohdalla pulssi oli korkeammalla pelatessaan ja pulssi oli selkeästi koholla pelatessa tuntematonta pelaajaa vastaan: itse asiassa sydämenlyöntitiheys vastasi kohtuullista aerobista treeniä, kun jompikumpi pelaajista teki maalin”, tiedotteessa todetaan.

Sydämenlyöntitiheys kasvoi jopa 70 prosenttia, kun vastustaja teki maalin ja tappiolle ajautunut pelaaja alkoi jahdata tasoitusosumaa.

“Pelaaminen oikeaa, mutta tuntematonta pelaajaa vastaan aiheutti selkeästi kohonnutta sydämenlyöntitiheyttä ja näissä otteluissa tehdyillä maaleilla oli vaikutus pulssiin. Parhaimmillaan pulssi nousi tällaisissa tilanteissa 140:aan lyöntiin minuutissa ja aiheutti selkeätä muutosta tunneskaalassa. Tällaiset samanlaiset vaikutukset koetaan esimerkiksi ripeätahtisessa kävelyssä.

Vaikka sydämenlyöntitiheys ja verenpaine nousivat selkeästi ylöspäin, osoittaen pelaamisen aikana koettuja tunteita ja raivoa, osallistujat läpi linjan olivat vähemmän ahdistuneita.”

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord