ENCEn uuden kokoonpanon debyytti oli surullista katsottavaa - Astralis otti murskaavan voiton | Urheiluvedot.com

ENCEn uuden kokoonpanon debyytti oli surullista katsottavaa – Astralis otti murskaavan voiton

ENCEn uuden kokoonpanon debyytti oli surullista katsottavaa tanskalaista Astralista vastaan. Suomalaiset hävisivät Europan IEM Beijing Online -turnauksen ensimmäisen ottelun 2-0. Pieniä tilanteita ja pelin alkua lukuunottamatta kyseessä oli pettymys.

Suomen Counter-Striken suurin toivo pelasi perjantai-iltana ensimmäisen ottelun sen jälkeen, kun Eetu “sAw” Saha lisättiin valmentajaksi ja Joonas “doto” Forss pelaajaksi.

Ensimmäinen kartta Dust2 alkoi erinomaisesti ja suomalaiset voittivat puoliskon 6-9. Sen jälkeen alkoi surullinen esiintyminen, joka päättyi vasta ottelun loputtua. Astralis dominoi t-puolella ja voitti kartan 16-11.

[vihjeet]

Infernossa positiivisinta oli se, että Elias “Jamppi” Olkkonen sai puukolla kaksi tappoa. Astraliksen t-puoli oli jälleen pysäyttämätön ja ensimmäinen puolisko päättyi tanskalaisten hyväksi 4-11. Uusi pelaaja Forss oli lähellä upeaa clutchia, mutta tilanne jäi pienestä kiinni. Ottelu päättyi lopulta 4-16.

Vaikka debyytti oli hieman surullinen, niin pitää muistaa, että vastassa oli yksi maailman parhaista joukkueista ellei paras.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord