Hetkinen... Edelliset kolme Majoria voittanut Astralis tekee muutoksia?

Hetkinen… Edelliset kolme Majoria voittanut Astralis tekee muutoksia?

Tanskalainen Counter-Striken ykkösnimi Astralis tekee muutoksia HLTV:n ja 1pv.fr:n mukaan. Kuudenneksi pelaajaksi raportit kertovat Patrick “es3tag” Hansenin. Patrick on FunPlus Phoenixin eli entisen Heroicin organisaatiossa.

Astralis on voittanut CS:n tärkeimmän ja arvostetuimman Major-turnauksen jo kolme kertaa peräkkäin, mutta tanskalaisten 2020 ei ole lähtenyt käyntiin toivotusti. Joukkueen esitykset ovat olleet ailahtelevia.

Edellisen kerran pelaajamuutoksia tapahtui helmikuussa 2018. Silloin Markus “Kjaerbye” Kjærbye siirtyi Northin riveihin ja tilalle tuli Emil “Magisk” Reif. Tämä muutos aloitti Counter-Striken uuden aikakauden ja tanskalaiset ovat dominoineet skeneä.

[vihjeet]

Nyt Astralis on menettänyt HLTV:n kärkipaikan Natus Vincerelle. Seuraava LAN-turnaus olisi tarkoitus olla Brasiliassa järjestettävä ESL One Rio Major, mutta on epäselvää pystyykö turnausta järjestämään koronaviruksen takia.

Tanskalaiset ovat ESL Pro Leaguen 11 kaudella mukana. Joukkue on A-lohkon neljäntenä, kun saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio.

 

Astraliksen kokoonpano

  • Lukas “gla1ve” Rossander
  • Andreas “Xyp9x” Højsleth
  • Peter “dupreeh” Rasmussen
  • Nicolai “dev1ce” Reedtz
  • Emil “Magisk” Reif
  • Valmentaja: Danny “zonic” Sørensen

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord