Vetoyhtiö julkaisi kertoimet huhumyllyn pyöriessä: Menevätkö Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa naimisiin?

Vetoyhtiö julkaisi kertoimet huhumyllyn pyöriessä: Menevätkö Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa naimisiin?

Vedonlyöntiyhtiö Betsson julkaisi kovan kysynnän vuoksi kertoimet – huhumyllyn pyöriessä: Menevätkö Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa naimisiin?

Suomalaisessa moottoriurheilussa on meneillään monin tavoin jännittävä syksy. Jari-Matti Latvalan ja Esapekka Lapin Toyota taistelee merkkimestaruudesta, Kalle Rovanperä ajoi WRC 2 Pro -luokan ensimmäiseksi ja viimeiseksi mestariksi ja on mitä ilmeisimmin Tommi Mäkisen mielessä ehdolla WRC-kuljettajaksi ensi kaudeksi.

Rallikohteiden lisäksi vetoyhtiö Betssonilla voi nyt lyödä vetoa myös harvinaisemmasta aiheesta – siitä, menevätkö Jari-Matti Latvala ja hänen kihlattunsa Maisa Torppa naimisiin ensi vuoden loppuun mennessä?

– Tällaista vetokohdetta on kysytty meiltä yllättävänkin paljon, joten päätimme sellaisen nyt avata, kertoo Head of Marketing Jussi Nurmi Betssonilta.

Kesällä 2017 kihlautuneen julkkispariskunnan ympärillä on riittänyt pyöritystä viime viikkoina, kun lehdissä on spekuloitu Torpan mahdollisella uudella miesystävällä.

– Paha tällaisiin huhuihin on ottaa kantaa, emmekä sitä haluakaan tehdä. Kertoimien puolesta viimeistään ensi vuonna tapahtuvien häiden osalta näkemyksemme on 50-50. Ja mikäli jompikumpi vaihto alkaa kerätä toista enemmän pelivaihtoa, sitten tietysti kertoimet reagoivat sen mukaisesti, Nurmi linjaa.

Kertoimet: Menevätkö Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa naimisiin vuoden 2020 loppuun mennessä?

Kyllä: 1.85
Ei: 1.85

Veikkauskohde: >>Betsson >vedonlyönti/erikoiskohteet/suomi/suomen-erikoisvedot/outrights

Lähde: Betssonin viestintä

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord