Anthoine Hubert menehtyi F2-onnettomuudessa, jossa toisena osapuolena oli Juan Manuel Correa: FIA ei ole jostain ihmeen syystä tarjonnut hänelle täyttä onnettomuusraporttia.

F2-kuski Hubert menehtyi – toisena osapuolena ollut Correa pettyi FIA:an!

FIA julkaisi viime viikolla raporttinsa F2-sarjassa elokuussa nähdystä kolarista, jossa ranskalaiskuljettaja Anthoine Hubert menehtyi.

Viime kausi autourheilun parissa osoitti karmivimmalla mahdollisella tavalla sen, millaiseen vaaraan Formula-kuljettajat itsensä asettavat autonsa puikkoihin hypätessään, kun F2-kuljettaja Anthoine Hubert menehtyi Belgian Spassa ajetussa kilpailussa tapahtuneen kolarin seurauksena.

FIA julkaisi kolarista raporttinsa reipas viisi kuukautta kolarin jälkeen ja se jätti eittämättä ilmoille enemmän kysymysmerkkejä kuin tarjosi vastauksia: raportissa todettiin hyvin ympäripyöreästi kolarin olleen usean sattuman summa.

Toisena osapuolena kolarissa ollut Juan Manuel Correa, joka loukkaantui todella vakavasti, onkin erittäin pettynyt FIA:n julkaisemaan yhteenvetoon Belgian Span tapahtumista. Hän kirjoitti Instagram-tilillään seuraavaa:

[vihjeet]

“FIA tiedotti viime perjantaina, että he ovat saaneet tutkintansa valmiiksi kolarin osalta, joka tapahtui 31. elokuuta Belgian Spassa, ja he julkaisivat tiivistelmän tekemistään löydöksistä. FIA:n turvallisuuskomissio käytti yli viisi kuukautta tähän tutkintaan, mutta minulle heidän tiivistelmänsä aiheutti enemmän kysymysmerkkejä kuin antoi vastauksia, Correa totesi Instagram-tilillään.

Olen yllättynyt, ettei koko onnettomuusraporttia ole tarjottu minulle, jotta saisin paremman ymmärryksen siitä, millaisiin johtopäätöksiin he ovat asiassa tulleet.

Elokuun 31. päivä hyvä ystäväni ja kanssa-ajaja menetti henkensä, perhe menetti rakkaansa ja minä kärsin vakavia vammoja. Me emme voi muuttaa mennyttä, mutta ehkä tämä kaikki kipu ja nämä kaikki uhraukset voisivat saada jonkinlaisen tarkoituksen ja tehdä lajistamme turvallisemman.

Tämän johdosta aion jatkaa työskentelyä lakitiimini kanssa, saadakseni kopion täydestä onnettomuusraportista. Toivon, että seuraavalla kerralla voin kommentoida asiaa paremmin, kunhan minulle on tarjottu mahdollisuus käydä raportti läpi ja kun minulla on selkeämpi kuva FIA:n näkemyksistä sekä parannuksista, joita he aikovat tehdä turvallisuuden nimissä.”

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord