Tom Brady vuokrasi talon baseball-legenda Derek Jeteriltä.

Mitä?! Tom Brady vuokrasi talon täysin poskettomalla summalla

New England Patriotsin 20 seurassa vietetyn vuoden jälkeen jättänyt Tom Brady vuokrasi itselleen talon uudesta kotikaupungistaan poskettomalla summalla.

Vähintäänkin NFL:n historian kaikkien aikojen pelinrakentajiin lukeutuvan Tom Bradyn tulevaisuudesta alettiin puhua välittömästi sen jälkeen, kun New England Patriotsin kausi päättyi 1. pudotuspelikierroksella.

Jatkuuko ura? Jos jatkuu, niin missä?

Vastaukset näihin kysymyksiin saatiin lopulta maaliskuun puolivälin jälkeen, kun hän ensiksi ilmoitti jättävänsä Patriotsin ja allekirjoitti lähestulkoon heti perään kaksivuotisen sopimuksen Tampa Bay Buccaneersin kanssa.

Mitä ilmeisimmin Tampa Baysta ei ole kuitenkaan tulossa sen pidempiaikaista kotia Bradylle, sillä sen sijaan, että hän olisi ostanut uudesta kotikaupungistaan talon, päätti hän vuokrata baseball-legenda Derek Jeterin kartanon.

Brady maksaa talosta vuokraa käsittämättömät 69 500 euroa kuukaudessa, kertoo Tampa Bay Times.

Jeter itse muutti talosta vuonna 2017, kun hän osti osuuden MLB-seura Miami Marlinsista ja samalla hänet nimettiin seuran toimitusjohtajaksi.

42-vuotiaan Bradyn kohdalla vuokranmaksu tuskin tulee kuitenkaan olemaan ongelma. Hän on nimittäin tienannut NFL-urallaan talouslehti Forbesin mukaan noin 323 miljoonaa euroa, kun mukaan lasketaan palkka- ja sponsoritulot. Lisäksi hän tulee tienaamaan kahdesta seuraavasta kaudesta noin 55,4 miljoonaa euroa lisää, pelkästään palkan osalta.

Bradyn uudessa asunnossa on seitsemän makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, viihdehuone, biljardikämppä ja uima-allas. Lisäksi vuokranhintaan kuuluu kaksi venettä.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord