Tom Brady jättää New England Patriotsin 20 seurassa vietetyn vuoden jälkeen ja jatkaa uraansa muualla - 42 vuoden iästään huolimatta.

Tom Brady jättää New England Patriotsin – ura jatkuu muualla!

Tom Brady jättää New England Patriotsin 20 seurassa vietetyn vuoden jälkeen, mutta 42 vuoden iästä huolimatta hänen uransa jatkuu edelleen.

Kun New England Patriotsin viime kausi päättyi heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, Tennessee Titansin käsittelyssä, alkoivat puheet vähintäänkin NFL:n kaikkien aikojen parhaimpiin pelinrakentajiin lukeutuvan Tom Bradyn uran jatkosta välittömästi.

Ilmassa oli kysymysmerkkejä siitä, jatkuuko hänen pelaajauransa ylipäätään, ja jos jatkuu, niin missä.

Tänään näihin kysymyksiin saatiin vastaukset, kun selvisi, että osapuolten tiet eroavat 20 yhdessä vietetyn vuoden jälkeen – joskaan hän ei ole vielä päättänyt uutta seuraansa.

Brady jätti Patriotsille tunteikkaat jäähyväiset henkilökohtaisella Twitter-tilillään:

“Tämä kirje on joukkuekavereilleni, valmentajille, johtoportaalle ja henkilökunnalle, valmentaja Belichickille, RKK:lle, Kraftin perheelle sekä koko organisaatiolle. Haluan kiittää teitä näistä 20 viimeisestä vuodesta elämässäni, päivittäisestä sitoutumisesta voittamiseen sekä voittamisen kulttuurin luomisesta tiettyjen arvojen ympärille rakennettuna. Olen todella kiitollinen siitä kaikesta, mitä olette opettaneet minulle – olen oppinut teiltä jokaiselta. Te kaikki olette mahdollistaneet potentiaalini maksimoinnin ja sen enempää pelaaja ei voi toivoa.

Kaikki yhdessä saavuttamamme tuo minulle valtavasti iloa ja kaikki ne asiat, jotka olen oppinut, tulevat seuraamaan minua lopun ikääni. En olisi se mies, jota olen tänä päivänä, ilman niitä ihmissuhteita, jotka olen saanut rakentaa kanssanne. Olen hyöytynyt siitä kaikesta, mitä olette antaneet minulle. Arvostan jokaista saamaani mahdollisuutta olla osa tätä meidän seuraamme ja rakastan teitä jokaista kiitollisena siitä. Seuramme on aina asettanut korkean vaatimustason ammattilaisurheilun osalta ja tiedän, että näin tulee olemaan myös jatkossa.

Vaikka jalkapallomatkani viekin minut nyt toisaalle, arvostan kaikkea saavuttamaamme ja olen kiitollinen niistä kaikista saavutuksistamme, joihin olemme yltäneet joukkueena. Olen ollut etuoikeutetussa asemassa saadessani tutustua teistä jokaiseen ja niistä muistoista, jotka olemme luoneet yhdessä.”

Brady kiitti myös Patriots-faneja, jotka ovat olleet aina hänen tukenaan:

“Haluan sanoa kiitokseni teille kaikille mahtaville faneille ja Patriots-kannattajille. Massachusetts on ollut kotini 20 vuoden ajan ja nämä ovat olleet ehdottomasti onnellisimmat kaksi vuosikymmentä elämässäni ja olen todella kiitollinen ajastani New Englandissa. Saamani tuki on ollut ylivertaista – toivon, että jokainen pelaaja pääsisi kokemaan saman.

Lapseni syntyivät ja kasvoivat täällä ja te otitte tämän Kalifornian nuorukaisen aina vastaan kuin omanne. Rakastan sitoutumistanne ja uskollisuuttanne joukkueitanne kohtaan – voittaminen kaupungillemme merkitsee minulle enemmän kuin voisitte koskaan kuvitellakaan. En voi kylliksi kiittää teitä tuestanne joukkuettamme kohtaan; kaikki ne (yleisön osalta) täyteen ahdetut harjoitusleirit, loppuunmyydyt stadionit ja ennen kaikkea mestaruusparaatit. Olen ollut niin siunattu, saadessani jakaa sen kaiken kanssanne.

Olen yrittänyt aina edustaa meitä parhaalla ja kunnioittavalla tavalla – taistelin kovasti joukkuekavereideni kanssa voittaaksemme, myös niissä kaikkein kamalimmissa tilanteissa. Te avasitte sydämeni minulle ja minä teille. Pats-yhteisö tulee olemaan aina osa minua. En tiedä vielä, mitä tulevaisuuteni jalkapalloilijana tuo tullessaan, mutta on aika aloittaa uusi vaihe urallani ja elämässäni. Kiitän teitä sydämeni pohjasta ja tulen aina vaalimaan teitä ja kaikkea yhdessä jakamaamme – elämällisen verran hauskoja muistoja.”

Brady voitti Patriots-paidassa kuusi Super Bowlia, hänet valittiin neljä kertaa Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi, hän pelasi yhdeksän kertaa Super Bowlissa, hänet valittiin kolmesti NFL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi, hän on kaikkien aikojen tilastokakkonen syötetyissä jaardeissa ja touchdowneissa ja hän voitti 77 prosenttia aloittamistaan otteluista.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord