New England Patriots korvaa Tom Bradyn ennätysmies Cam Newtonilla, jonka sopimuksen Carolina Panthers purki jatkuvien loukkaantumisongelmien seurauksena.

New England Patriots korvaa Tom Bradyn ennätysmies Cam Newtonilla!

New England Patriots on tehnyt mielenkiintoisen peliliikkeen NFL:n vapailla pelaajamarkkinoilla, sillä se korvaa Tom Bradyn ennätysmies Cam Newtonilla.

Vaikka Tom Bradyn lähtöä New England Patriotsista pidettiin mahdollisena pudotuspelien 1. kierroksella nähdyn pettymyksen seurauksena, vavisutti hänen siirtonsa Tampa Bay Buccaneersiin urheilumaailmaa melkoisesti – olihan hän edustanut Patriotsia peräti 20 kauden ajan.

Patriotsin uskottiin korvaavan Bradyn sisältäpäin eli kenties kaikkien aikojen parhaan pelinrakentajan korvaajaksi kaavailtiin erittäin kokematonta Jarrett Stidhamia, mutta mitä ilmeisimmin seuran johtoportaassa on tultu ainakin joissain määrin toisiin ajatuksiin: ESPN paljasti Patriotsin tehneen yksivuotisen sopimuksen vuoden 2015 MVP:n, Cam Newtonin, kanssa.

Toisin sanoen Patriots korvaa ennätysmiehen toisella sellaisella: 31-vuotias Newton on NFL:n historiassa kaikkien aikojen eniten touchdowneja juossut pelinrakentaja.

[vihjeet]

Toki on täysin mahdollista, että Stidham tulee olemaan seurassa olevista pelinrakentajista se, johon katseet kohdistuvat tulevan kauden aikana. Newton on nimittäin kärsinyt valtavan määrän loukkaantumisia urallaan, jotka ovat vaikuttaneet etenkin hänen heittokäteensä, ja tästä syystä Carolina Panthers, jonka hän johdatti vuonna 2016 Super Bowliin, päätti irtisanoa Newtonin sopimuksen ennenaikaisesti, säästäen sen myötä rahaa 19,1 miljoonan dollarin verran.

Toisaalta taas Newton on tehnyt hurjan määrän töitä päästäkseen takaisin entiseen kuntoon ja tiettävästi mies on hurjassa tikissä: ongelmana hänellä oli NFL:n vapailla pelaajamarkkinoilla se, ettei hän päässyt koronaviruspandemian aiheuttamien esteiden vuoksi todistamaan sitä muille seuroille.

7,5 miljoonan dollarin arvoisen (+ bonukset) sopimuksen Patriotsin kanssa allekirjoittanut Newton ei ollut pysyä nahoissaan, kun hän pääsi twiittaamaan sopimuksestaan.

– Olen niin innoissani, etten tiedä mitä tekisin!! Kaikki kiitos Jumalalle!!! Tulen postaamaan sisältöä huomenna (tänään). Toivottavasti olette valmiita!! LetsGoPats!

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord